BARFA: Primarul l-a demis pe Ilie Cretu

Directorul Serviciului Domeniul Public si Privat din cadrul Primariei Sibiu a fost demis de primar. Decizia intra in vigoare dupa perioada de preaviz. Asta spune gura targului confirmata deja din 3 surse credibile. Motivele demiterii sunt neclare. Ilie Cretu se ocupa de parcarile din Sibiu si de autorizatiile de ocupare a domeniului public. Voi reveni pe acest subiect.

UPDATE: Am aflat si motivatia demiterii. Parcarea 90 reamenajata dupa scoaterea cortului a fost anuntata de Primarul Iohannis presei ca se va deschide saptamana trecuta sambata, apoi ca se va deschide ieri. Totusi parcarea nu s-a deschis. Doar ca Primarul Iohannis a anuntat presei aceste inaugurari, dar a uitat sa anunte si angajatii din Primarie, mai ales pe directorul Cretu. Astfel acesta s-a trezit ieri demis. Unii credeau ca e doar barfa, dar toate barfele Mazemania se confirma….

Căutări:

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
stii tu mai bine

pai la asa surse, asa materiale. nu te mai tine de barfe, ca nu se prind de tine. sau maine o vei da la intors, ca ai vrut numai sa testezi vigilenta presei locale? :))

daca ar fi pe bune, ar fi extrem de interesant… cred ca nu am cunoscut un personaj mai infiorator ca acest cretu…