Bataie de joc

Este regretabil că ceea ce nu a reuşit comunismul în 50 de ani, aţi reuşit dumneavoastră în câteva minute” asta le-a spus consilierilor locali arhitectul Stefania Romascan la finalul sedintei Consiliului Local de joi. Sedinta tinuta in 18 decembrie, aniversarea a 19 ani de la Revolutia ce credeam ca a inlaturat dictatura!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
participant

Am fost de fata. Si as zice “bravo, Stefania!” Ai spus ce-ai gandit si i-ai trezit putin , f putin, pe multi din cei prezenti la masa cea mare..care de altfel erau ocupati sa se linga in fund unii pe altii.

steliana

Am tot citit “articolele” dumneavoastra. In primul rand nu stiu cum de sunt oamenii ata de idioti incat sa va dea crezare. Oricum prea multi se pare ca nu sunt. Daca in Sibiu sunt apreciate persoane ca Stefania Romascanu, Rosca sau Boila… pai sa nu ne miram ca orasul este unde este. Cred ca ar trebui sa va mai ganditi. Poate ca ar trebui sa va ganditi cam cati bani inghit toate monumentele domnisoarei Stefania si in ce stare sunt si ce pericol reprezint pentru cei care locuiesc acolo. Va invit sa locuiti intr-un astefel de monument si atunci mai… Read more »