Jurnal de "cadindat"

Datorita unor persoane binevoitoare am intrat in posesia unei foi de jurnal-agenda zilnica a unuia din candidatii la alegerile locale din Sibiu. Va redau mai jos continutul materialului (originalul e la mine!!). Va las pe voi sa ghiciti cine e “cadindatul” cu acest jurnal….

6.30 – trezirea. Am deschis repede calculatorul sa vad ce scriu ziarele de mine. Baietii de la Standard sunt niste draguti. La cat platim ar fi si cazul. Vai ce m-au enervat aia de la Sibianul cu aluziile lor ipocrite. Niste nesimtiti si mai stau si peste drum de mine.

8.30 – am fost la partid sa vedem agenda zilei de campanie. Bebe a glumit iar cu mine si m-a luat pe dupa umeri, ceea ce urasc, dar trebuie sa suport toate tampeniile lui ca asa a zis Teo. Sa ma vad odata aleasa sa iau in primire postul ala de Ministru.

10 – Am avut actiunea la Biserica de pe Constitutiei. A trebuit sa ma spetesc muncind pentru niste saraci care puteau de te durea nasul. Mi-era asa sila de ei, dar faceau cei din presa fotografii si a trebuit sa zambesc tot timpul. Asta mi-a adus aminte de actiunea cu gunoaiele. Ce cretin a avut ideea sa strangem gunoaie? Nu mai stiu, ca l-as fi sugrumat.

13 – am luat pranzul cu Bebe si Cornel. Cornel, un dragut, dar cam trecut. Face glume de acum 30 de ani si nu are habar sa deschida calculatorul. Bebe era deja cu paharul de vin alb in fata cand am ajuns eu la masa. Am vrut ceva special, dar ciobanii astia din Sibiu nu stiu sa faca decat carne de porc. Vai…abia astept sa scap de aici si sa ma mut inapoi in Bucuresti dupa alegeri.

15 – intalnirea cu tinerii din partid a mers bine. Erau cam prostuti, dar ma ajuta mult la afise, fluturasi. Am pus ochii pe unul mai rasarit. Oricum nu am timp de din astea, dar mici distractii nu strica nimanui.

18 – Ma uit la stiri la TV. Iar Piticu’ s-a apucat de acuze la adresa adversarilor. Cred ca ii vor lua astia gatul cat de curand. Noroc cu Tatucu’. El ne tine in brate.

22 – Ce zi infernala. Nici nu am apucat sa imi fac unghiile pentru actiunea de miine. Si parul imi sta asa de rau. Vaiii, fondul de ten nu mai acopera toate ridurile. Miine trebuie sa comand unul de firma de la Bucuresti. La ciobanii astia din Sibiu nu gasesti nimic de calitate. Ce dor mi-e de magazinele din centrul Bucurestiului…