Italienii si legile lor traznite

In urma cu ceva vreme italienii au dat o lege prin care au legalizat furtul si au dus socialismul la un nivel nemaintalnit nici macar in Venezuela. Am in draft un articol pe subiect asa ca n-am sa zabovesc prea mult cu treaba asta, insa am vrut sa amintesc de legea respectiva fiindca pare la fel de tampita precum cea despre care urmeaza sa va scriu.

Astfel, conform unui articol de pe CNN se pare ca in Italia, curtea suprema de justitie a decis faptul ca masturbarea in public nu reprezinta o infractiune. Bun, acum sarind peste ideea de fundamentalism religios si paranoia unora cu islamistii care au venit sa ne casapeasca e musai sa va povestesc putin cam cum sta treaba in Italia pentru ca altfel n-o sa intelegeti de ce legea asta e tampita.

O televiziune Spaniola a facut inconjurul lumii si a documentat viata (atat cea low-cost cat si cea exclusivista) din zonele turistice (au fost si in Romania de altfel). Intr-unul din episoadele filmate s-au dus pe coasta italiana si au vizitat o serie de plaje pe care se bronzau diverse dudui, mai mult sau mai putin siliconate si botoxate. Unele se bronzau in costum de baie, altele topless si altele complet nud, in functie de preferinte si pudoare.

Ei bine, in tufele ce margineau plajele respective se aflau 5-6 barbati in pula goala, obsedati sexual care se masturbau fara control toata ziua doar uitandu-se la cum se bronzeaza fetele si femeile alea. Astia cu televiziunea s-au sesizat rapid si i-au chemat pe doi dintre ei la un interviu, cenzurandu-le bineinteles fata si penisul, iar oamenii au spus ca fac treaba asta pentru ca asa se simt ei bine in timp ce fetele de pe plaja spuneau ca lucrul asta se intampla deja de cativa ani si ca ele s-au cam obisnuit, insa e mai dificil pentru strainii care se duc pe plajele italiene.

Desigur, ma gandesc ca pana la urma asta nu-i o chestie generalizata pe fiecare plaja, insa e o problema care exista. Acuma cat timp povestea asta cu masturbarea in tufe s-ar rezuma doar la plaja respectiva probabil ca nu ar reprezenta o problema, insa conceptul de “in public” poate reprezenta si la poarta unei scoli si in parcul in care se joaca copiii, iar in cazul unui obsedat sexual distanta dintre masturbare si viol poate sa fie destul de mica.

Sa mai luam in considerare faptul ca in Italia nudismul la ora actuala nu este permis (probabil datorita faptului ca e considerat indecent), dar din cate am vazut e tolerat (cel putin pe plaje) in timp ce masturbarea in public e permisa?

Two Young Women Splashing Each Other at Beach