Gusterita revine in actualitate


O ancheta jurnalistica bine documentata a aparut in ziarul national Reporter Special saptamana trecute despre defrisarile din Dealul Gusterita si complicitatea autoritatilor. Cititi si va lamuriti. Nu uitati ca va puteti implica. Vedeti si sectiunea Campanii a acestui blog pentru detalii.

Citez un paragraf din articolul publicat in Reporter Special intitulat „Firma TONDACH distruge padurile Sibiului cu complicitatea Primariei”

Oamenii primarului inchid gura protestatarilor

La sedinta ordinara a Consiliului Local din data de 28 august a.c. a fost prezent si Calin Blaga, cel care a initiat campania. El a cerut implicarea in salvarea zonelor verzi din Sibiu si a prezentat primarului Iohannis si consilierilor locali toata documentatia prin care firma TONDACH a primit acceptul pentru cariera de argila. Inainte de inceperea sedintei, Blaga a impartit consilierilor exemplare ale unui document privitor la intentiile de despadurire ale firmei austriece. La interventia unei persoane din staff-ul primarului, acest document a fost returnat de catre consilierii FDGR. si PNL, reprezentantii celorlalte partide alegand sa-l pastreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *