Globuri de Aur sau nu?!

Asta noapte s-au decernat premiile Globurile de Aur. Sincer nu a fost pe placul meu… Adica ma asteptam sa fie altii premianti. Vedeti mai jos lista castigatorilor… dar Sandra Bullock?! Offff, viata mea!

Cea mai bună dramă: Avatar
Cea mai bună actriţă (dramă): Sandra Bullock – The Blind Side
Cel mai bun actor (dramă): Jeff Bridges – Crazy Heart
Cea mai bună comedie sau musical: The Hangover
Cea mai bună actriţă (comedie sau musical): Meryl Streep, Julie and Julia
Cel mai bun actor (comedie sau musical): Robert Downey Jr., Sherlock Holmes
Cea mai bună actriţă în rol secundar: Mo-Nique – Precious
Cel mai bun actor în rol secundar: Christoph Waltz – Inglorious Basterds
Cel mai bun film de animaţie: Up
Cel mai bun film străin: The White Ribbon – Germania
Cel mai bun regizor: James Cameron – Avatar
Cel mai bun scenariu: Jason Reitman, Sheldon Turner – Up in the Air
Cea mai bună coloană sonoră: Up – Michael Giacchino
Cel mai bun cântec original: “The Weary Kind”, Crazy Heart
Cel mai bun serial TV – dramă: Mad Men
Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial TV – dramă: Julianna Margulies – The Good Wife (începe pe 24 ianuarie la Hallmark)
Cel mai bun actor în rol principal într-un serial TV – dramă: Michael C. Hall – Dexter (serial difuzat de Universal Channel şi PRO TV)
Cel mai bun serial TV – comedie sau musical: Glee
Cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial TV – comedie sau musical: Toni Collette – The United States of Tara (HBO)
Cel mai bun actor în rol principal într-un serial TV – comedie sau musical: Alec Baldwin – 30 Rock (serial difuzat de TVR 1)
Cea mai bună miniserie TV sau film de televiziune: Grey Gardens
Cea mai bună actriţă – miniserie sau film de televiziune: Drew Barrymore – Grey Gardens
Cel mai bun actor – miniserie sau film de televiziune: Kevin Bacon – Taking Chance
Cea mai bună actriţă în rol secundar – serial, miniserie sau film de televiziune: Chloë Sevigny – Big Love
Cel mai bun actor în rol secundar – serial, miniserie sau film de televiziune: John Lithgow – Dexter
Premiul Cecil B. DeMille: Martin Scorsese

11
Lasă un răspuns

9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
kolcs

ai vazut “The Blind Side”?

Salut Calin,

scuze ca scriu off-topic acum…

Pe data de 22.01.10 la ora 16:00 are loc la Facultatea de Stiinte Politice, Relatii Internationale si Studii Europene (in sala 204) o dezbatere pe tema: “Parlament unicameral sau bicamera?”

Vom avea ca invitati politicieni din toate partidele importante din Romania, din partea initiatorului referendumului, jurnalisti, reprezentanti ai societatii civile etc…

Prin urmare, m-as bucura tare mult daca ai fi si tu prezent. 🙂

Cu drag, Seba.

avatar si sandra bullock si robert downey jr nu meritau. restul sunt ok…..

in schimb traducerea a fost de doi lei…..

am uitat o remarca: Doamne ce de operatii…..

Mihai-Sorin

Cinematografia intre inutilitate si.. infantilism. Motto: “Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil, gândeam ca un copil; când m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.” 1Corinteni 13:11 In ce priveste cinematografia, “zeu” actual cu multi inchinatori, “zeu” ce are la dispozitie multe “nimfe” de la “nereide” la “oreade” si apoi la “driade” (la fel de frumosase ca in descrierile mitologiei grecesti totusi “mai putin” fecioare decat acestea ) si “muze” (de la Erato, la Thalia si Urania neomitandu-le pe celelalte sase)a trecut demult de stadiul de fenomen social ajungand la valori in care se… Read more »

kolcs

@ Mihai Sorin: esti pe un forumul unui blog, mic sfat, in aceste timpuri si medii, nu citeste nimeni un comentariu care e mai lung de 15 randuri, in orice caz nu citeste nimeni un comentariu cat o pagina de word. 2. comentariul nu are relevanta cu psotul blogului, fa-ti blog (daca n-ai) si scrie acolo cat de lung vrei. 3. daca cinematografie e infantilism, la fel e teatrul si literatura. @ razvan: sherlock holmes nu a fost un film bun, dar cred ca robert downey jr e printre putinele aspecte bune ale filmului, iar considerand categoria si ceilalti nominalizati… Read more »

Mihai-Sorin

@ Kolcs,
1.nu scoate un text din context pentru a sustine un pretext.
Sunt definite limitele, in care am scris commentul la care te referi. Nu au fost afirmatii cu caracter exhaustiv dar realismul lor are un procent de peste 90 % cel putin, la genurile de filme mentionate.
2.te “confirmi” oare cumva prin contradictii? se pare ca tu ai citit tot commentul..
3.micile sfaturi..nu se aplica la marile adevaruri..

Sorinele, iar vorbesti din filme?! pacat ca sunt de lung metraj si nu exista timp fizic necesar pentru a le citi. Sa inteleg ca esti putin frustrat de faptul ca nu se mai fac filme religioase clasice? …Franco Zefirelli – mare om mare caracter, zi si tu Sorinele – ce J. Cameron?! ce Sandra Buldog?! ce Bastarzi fara glorie?! PS. Sorinele scuza-ma daca gresesc si daca am concluzionat gresit dar fa si tu un rezumat al comentariului sau comenteaza mai des si nu mai tzine in tine ca apoi sa refulezi intr-o diarie tastata cu pretentie de “mare adevar”. Nu… Read more »

Mihai-Sorin

@ “Bachus son”, iata o dovada de gandire crestina..esti ingrijorat de faptul cineva ar putea sa ironizeze ceea ce scriu; asa spune si Biblia sa veghem unii asupra altora cu iubire, sa simtim unii pentru altii.. Esti si tu oarecum o contradictie afirmi lucruri anti scripturale deobicei dar actionezi scriptural..stii de ce crestinismul a ajuns asa cum a ajuns azi? pentru ca majoritatea celor ce se pretind crestini fac exact invers.. Uite un exemplu ..cum e sa te numesti crestin (dupa Evanghelie)sa canti in corul bisericii si sa tehnoredactezi pe pag 31 a publicatiei Sibiu 100% anunturi de genul :”Multumesc… Read more »