The Curious Case of Benjamin Button

The Curious Case of Benjamin Button  Un film de vazut in liniste. Cele aproape 3 ore ale povestii despre omul nascut batran care isi traieste viata in sens invers, intinerind este foarte bine ecranizata. Un film greu de realizat cu un singur actor principal, de aceea s-a apelat la mai multi, printre care si Brad Pitt in perioada de “apogeu” a personajului. O poveste despre timp, viata si multe, multe emotii. Genul de film care spre final iti smulge si cateva lacrimi, daca nu ai inima de piatra. Nu este de mirare ca a luat trei premii Oscar si multe alte premii. Merita!

11
Lasă un răspuns

7 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

review-ul asta scurt nu trebuia scris cand a aparut filmu’? 🙂

Roxana

iti mai fac o recomandare Calin: am vazut aseara Case 39, mi s-a parut interesant. Seamana subiectul cu Orphan (daca l-ai vazut, daca nu, ti-l recomand); de obicei nu imi plac filmele horror (asa il considera multi, cu toate ca mie mi s-a parut mai mult thriller-drama), insa Renee Zellweger a jucat bine.

brad pitt e unul dintre cei mai talentati actori (de vreo 15 ani incoace). pentru mine nu mai e demult o surpriza faptul ca un film in care apare pitt e o garantie a faptului ca merita “sa-mi pierd” timpul cu acel film

Trebuie sa ai inima de piatra ca sa nu razi la filmul asta. Pe langa faptul ca e enorm de lung sio pliciticosnici prea original nu e… Sorry, dar nu.

@ dreamwind55 – spune-mi si mie ce e de ras, ca tare curios sunt 🙂

Apa cu zahar? Dickens for the 20 th century?

pai e exact ca si in cazul avatar… nu confunda asteptarile tale cu faptul ca un film e de fapt viziunea unui (alt) om.