The Blind Side

The Blind Side  Un film care mi-a fost mult laudat si de care m-am ferit… dar tot nu am scapat! Cand aud ca Sandra Bullock joaca iar intr-un film (in 2009 a facut 3!) ma iau toti dracii. Sincer tipa nu prea stie sa joace si ma mir de ce o mai distribuie. Dar anul acesta este si nominalizata la Globul de Aur pentru rolul din filmul acesta… asa ca ne-am pus pe vizionat. Povestea reala a unui tanar de culoare ce locuia pe strazi in Sudul SUA si este luat de o familie de albi bogati, crescut si educat pentru ca avea un foarte bun potential in fotbalul american. Da, sportul ala idiot unde isi rup oamenii oasele fara rost. Cand aud de filme cu jucatori de fotbal american si sportul asta ma gandesc instant ca “iar e un film patriotic american”. Si asa a fost si asta. Povestea este frumoasa, dar trista si prost interpretata de Sandra Bullock. Filmul e destul de lung si nu face decat sa ecranizeze povestea reala, un pic cosmetizata… Sunt si faze comice in film, si ceva drama, dar totul la un nivel mediu de interpretare. Sincer ma intreb cum poate rivaliza Bullock cu Meryl Streep si ea nominalizata de doua ori anul acesta?

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Roxana

inca n-am vazut filmul (m-ai luat aici :D), insa mi-a placut The Proposal.
intr-adevar, nu o putem compara pe Sandra Bullock cu Meryl Streep. Totusi, a castigat saptamana asta People’s Choice Awards, deci este una din favoritele publicului la ora actuala.

@ Roxana – asta cu favorita publicului pe mine ma lasa rece 🙂 pe meryl streep am vazut-o anul trecut in julie & julia si mi-a placut foarte mult. mult mai mult decat the proposal-ul lui bullock 😀