Exclusiv: Florin de la Proconsul se muta la Sibiu

Bass-ul formatiei Proconsul, Florin Barbu a decis sa se mute inapoi la Sibiu, locul und es-a nascut. Anuntul l-a facut pe blogul formatiei si a motivat decizia pentru a-si creste copilul intr-un mediu diferit de Bucuresti.

Florin declara pe blog “Din momentul in care s-a nascut Luca, vad lumea cu alti ochi. Incerc cat mai mult sa ma pun in locul lui, macar ca sa am ce ii spune mai tarziu: “Mi-am sacrificat toata viata pentru tine 🙂 ”
Bucurestiul are cu siguranta farmecul lui, si avantajele lui, desi trebuie sa ai un ochi din ce in ce mai antrenat ca sa le vezi… Tocmai pentru ca stiu lucrurile astea, am hotarat, ca daca ne ajuta Dumnezeu, la vara vom fi deja mutati in Sibiu.”

Florin este si endorser Warwick. Asta inseamna pe de o parte ca el reprezinta imaginea bassurilor Warwick in lume, fiind prezent pe site-ul oficial Warwick alaturi de nume grele ca Jake Bruce, Marco Hietala, etc
Exclusiv: Florin de la Proconsul se muta la Sibiu

Foto: Libertatea

Pentru media: Nu uitati sa citati sursa informatiilor preluate….

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Pai daca omul a declarat pe blogul trupei, de unde ai tu exclusivitate? Adu-ti un pic aminte ce presupune acest cuvant…
Daca vorbeai tu cu omul sau iti confirma vreo sursa si scriai inainte sa apara postat pe undeva, da. Dar asa? Ia mai gandeste-te o data.

Fabi

Imi este greu sa imi stapnesc entusiasmul.

cucubau

Cu greu imi stapanesc dorinta de a-ti spune ca esti un prost fara pereche! Decat sa te dai ziarist, mai bine ai vinde castraveti! Vai de exclusivitatea ta! Pai ai vorbit tu cu omul ala??

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar conform regulilor de BAZA ale jurnalismului, aceasta nu este o exclusivitate. Mai multe argumente gasesti la Mihai Coman. Mda, exact, in Manualul de Jurnalism.