Eu NU merg la vot

Astazi sunt alegeri europarlamentare. Si pentru prima oara din 1996 incoace am decis sa nu merg la vot. Campania facuta de politicieni a fost nula. Nu stiu nici un program politic, desi lucrez in presa. Singurele aparitii electorale au fost cateva afise si cuvinte cheie. In rest nimic. Politicienii romani au fost preocupati in aceasta perioada cu schimbarile politice ale directorilor de institutii. De aceea am decis sa nu merg la vot. Se pare ca jumatate din romani nici nu stiu ca sunt azi alegeri sau daca stiu ca sunt alegeri nu stiu pentru ce se voteaza si pe cine. Fiasco! Le doresc prezenta la vot 5%!

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
Fabi

Tot ce trebuie sa faci e sa votezi cu Chewbacca! Si vorbesc foarte serios.

Dan Tomozei

Calin, eu cred ca trebuie sa mergi la vot. Si tu si toti ceilalti. Absenta asta nu este un semnal de sfidare la adresa celor care ne conduc. Este tocmai jocul celor care, gandesc sau nu asa, stiu sa profite de lehamitea noastra, candideaza si ajung cu numai cateva voturi in functii publice. Asta pentru ca prezenta scazuta la vot produce un prag redus si evident o reprezentare falsa. Asa ca, daca nu vrei ca personaje penibile gen EBA, Jiji etc sa ajunga sa reprezinte Romania, incolonarea si MARS LA VOT!

Asa este Dan, problema este ca toti sunt penibili, si chiar daca mergem ca sa nu iasa unii, tot nu as sti pe cine sa pun stampila, deoarece toti sunt la fel. Poate , daca ar aparea un candidat, care ar spune ca nu promite nimic, nu stie daca va reusi ceva, dar este bine intentionat si este dispus sa incerce…..m/as deranja sa merg pana acolo, dar altfel sunt scarbit de toate clipurile publicitare in care toti iubesc tara, pamantul, oamenii…etc.

iuliu rosa

sunt primele alegeri la care nu am fost sa votez,mi-e lehamite.itotdeauna am votat cu gindul ca este dreptul meu si sansa de a aduce la conducere pe acei oameni i care am crezut dar acum in cine sa mai crezi,imi este ….nu siu ce cuvint s-ar potrivi mai bine ;greata ,lehamite,…