Droguri legale in Romania

6

Ati vazut ca de ceva vreme si la Sibiu au aparut cel putin doua magazine care vand „plante halucinogene” legal? Iata ca si la noi se pot consuma astfel de substante… Trist, dar adevarat! Magazinele sunt: unul cum cobori pe scarile de langa Podul Minciunilor si altul pe scarile ce duc din Piata Mica in Piata Aurarilor.

Lista drogurilor legale, comercializate in Romania

Salvia Divinorum

Planta psihotropa cu puternice efecte halucinogene. Legala sub toate aspectele la noi in tara. Cel mai puternic halucinogen legal natural. Planta uscata se fumeaza.

Amanita muscaria

Ciuperca cu puternice efecte halucinogene. Folosita de mii de ani de catre vraci si samani. Legala sub toate aspectele la noi in tara.

Argyreia nervosa

Planta psihotropa cu puternice efecte halucinogene. Se consuma semintele uscate (boabele) de la ea. Legala sub toate aspectele la noi in tara.

Phalaris arundinacea

Planta cu puternice efecte halucinogene. Extractia substantei active se face dupa anumite reguli de laborator. Legala sub toate aspectele la noi in tara.

Ipomoea violacea

Planta cu efecte halucinogene. Este cunoscuta si consumata in toata lumea. Semintele se consuma la aceasta planta, dupa un anume mod si o anumita cantitate. Legala sub toate aspectele la noi in tara.

Căutări: