Din peripetiile unui curier

Astazi faceam pe curierul ducand hartii la institutii. Am ajuns si la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, alias Grupul de Pompieri Sibiu. Am intrat intr-un mic hol si portarii soldati m-au oprit. M-au pus sa astept pana vine cineva de la Registratura sa ia hartiile mele.

O doamna vine cu un plic sa il lase pentru comandant. Cei de la poarta o opresc.
– Buletinul, va rog!
– vreau doar sa las o invitatie la un eveniment.
– Ne trebuie buletinul dumneavoastra.
– Pai nu il am, e la masina. Dar va las invitatia aici.
– NU! Luati-o si reveniti cu buletinul.
Pleaca doamna la masina si revine cu buletinul. Cei de la poarta noteaza in registru datele din buletin apoi striga spre alta camera de langa:
– Aline, hai afara! A venit un plic.
Iese un alt soldat si ia plicul, se uita la el in lumina si apoi incepe sa il desfaca.
Doamna vrea sa faca o gluma:
– Poate e o bomba!
– Nu doamna, dar daca e Antrax? zice soldatul ce verifica plicul deschizandu-l.
Interesant era insa procedeul folosit. Nu avea aparate de testat biologic si nici macar manusi. Altfel zis regulamente acestor untitati militare sunt stricte si se respecta, dar sincer nu au nici un sens. Daca era Antrax in plic sau altceva, toti de acolo eram infectati.
Cam asa se desfasoara lucrurile in Romania. De fatada!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

E….probabil soldatul care verifica plicul era prin definitie super super protejat impotiva Antrax-ului… probabil fiecare dintre ei are o anumita “protectie” si in functie de “problema” ivita, ies la interval..Nu te pui cu fortele speciale…
Alina

Mihai Colibaba

Sigur nu era Van Damme?

Home Broker

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Broker, I hope you enjoy. The address is https://home-broker-brasil.blogspot.com. A hug.

Teodora

eu cred ca era Rambo!:))Vaccinat impotriva bolilor precum Anthrax, Ebola, HIV, pelagra, ciuma bubonica si holera… Nu pot spune decat “loooooooool”!