Despre Ilie Carabulea, miliardarul (din carton!?) din Sibiu (I)

Redau mai jos un mesaj primit de la Lucian Cornescu, Presedinte Executiv Al Uniunii Ziaristilor Profesionisti Din Romania:

Ceea ce mi-a atras atentia asupra acestui personaj, a fost, la origine, o simpla informatie de presa.
ILIE CARABULEA, proprietar majoritar al Bancii Carpatica dar si al companiei de asigurari care poarta acelasi nume – (Carpatica), ar avea probleme financiare, asigurarile domniei sale parand incapabile sa plateasca daunele cauzate catre cei asigurati!
Sute de plangeri ajung la CSA, entitate guvernamentala care pastoreste companiie de asigurari din tara noastra, sute de procese impotriva acestei companii de asigurari care ar fi deja pe rolul instantelor din Romania.
Ilie Carabulea fiind SINGURUL care hotaraste – spun proprii angajati ai domniei sale – cand si daca se platesc acele daune!!!
Daca Ilie Carabulea este incapabil sa plateasca sutele de daune in cauza, evident imperiul domniei sale apare ca fiind… din carton. Sau, mai rau , el, Ilie Carabulea, apare ca find… cel putin indelicat.

Nu pretind in aceasta faza a anchetei pe care abia am inceput-o, ca Ilie Carabulea ar fi un excroc. Nici ca Banca Carpatica sau compania de asigurare Carpatica ar fi deja in faliment.
Dar incep sa ma intreb daca vom avea un nou faliment la asigurari sau/si ..la banci.
Cum poate avea cetateanul incredere intr-o companie de asigurari sau intr-o banca atunci cand probitatea proprietarului apare ca fiind dubioasa? Si cum sa-ti depui banii in banca unui personaj care nu face fata obligatiilor unei companii care-i apartine?
Ilie Carabulea, “miliardarul din Sibiu” promite a fi un lung si foarte interesant personaj de… decorticat.
Si vom incepe cu relatia sa extrem de “particulara” cu un anume senator si sef de comisie senatoriala!

LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA

Căutări: