Cum suntem mintiti in fata

Ieri dupa-masa ninsoarea si frigul au creat gheata pe soselele din Sibiu. Eram in trafic alaturi de alte masini si derapam pe bulevarde. Am vazut tamponari. Toti soferii injurau lipsa utilajelor de dezapezire. Seara, situatia era neschimbata. Dar azi citesc in Tribuna cum s-a actionat in Sibiu rapid, eficient, cu mandrie si entuziasm ca in comunism. Desi toti stim ca realitatea e alta, doar ca Tribuna iar ne minte. Ca dovada comentariile cititorilor sunt foarte dure!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Pietonii gandesc la fel 🙂

Eu am injurat prezenta utilajelor de dezapezire, deoarece sunt “setate” sa arunce nisip cu sare la nivelul masinilor care circula pe contrasens. Plecand de pe Mihai Viteazu spre sala Thalia, itinerariu parcurs in 40 de minute am intalnit doua asemenea utilaje carora le-am urat cum sa-si regleze raza de actiune. De fost au fost dar initial pe bulevardele importante banuiesc. Oricum e imposibil ca instantaneu cu formarea poleiului sa acopere toate stradutele cu sare si nisip. Problema e alta: multi posesori de permise de conducere – ca nu ii pot numi soferi – habar nu au sa se adapteze pe… Read more »

Adevarat! Insa chiar si pe unde au trecut utilajele care au aruncat sare si nisip tot se derapa. Efectul a fost resimtit dupa mai bine de o ora. In tot acest timp ori aveai o conduita preventiva in trafic ori buseai pe cineva. Sunt curios ce spun statisticile.