Rusine!

Mi-am spus ca ma abtin sa mai comentez presa locala. Dar articolul de deschidere de azi din Sibiu Standard m-a enervat!

Sub titlul “Jumatate din sibieni traiesc pe banii statului” se face apologia urei de clasa. Plus ca articolul e eronat pentru ca nu precizeaza doua aspecte importante:
1. cei 200.000 de oameni beneficiai de ajutor de stat (cum zice jurnalistul “intr-o forma sau alta”) sunt copii, gravide, lauze, mame in concediu, etc
2. Persoanele cu handicap sunt cele mai multe la noi in judet din tara datorita comunismului care a creat aici cele mai mari institutii pentru persoane cu handicap unde au adus persoane din toata tara.

Deci rusine pentru un astfel de articol instigator! Voi nu sunteti in UE?

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
costel

o fi un articol comandat de Horatiu Cercel ! El se afla in spatele ziarului, nu ?

Calin, concluziile lui Dobre nu sunt nici noi si nici spctaculoase. Asa intelege omul viata. Iaca exemplu de om capabil “nu ar trebui sa ne mai mire faptul ca principala activitate a Consiliului Judetean Sibiu este aceea de a se ingriji de asistatii sociali”. Asta ca o concluzie a faptului ca “in proiectul de buget pe anul 2009 al Consiliului Judetean 53,8 la suta sunt bani care vor merge catre asistenta sociala”. Dobre e jurnalistul capabil sa-i inteleagape toti. Mai ales pe Francisc Szombatfalvi-Torok care din pozitia lui de bugetar declara “Este enorm!”. Pai sa plece dl. Totok sa fie… Read more »