Cum se distribuie Adevarul de Seara Sibiu

De mult doream sa postez despre acest subiect. Echipa de la Adevarul de Seara Sibiu este aceeasi cu Ora de Sibiu, publicatie online. Nimic rau in asta, doar ca in Ora de Sibiu echipa face un top al marlanilor si nesimtitilor care parcheaza aiurea masinile in Sibiu sau incurca traficul. Dar ia vedeti cum parcheaza masina ce distribuie Adevarul de Seara la Sibiu….

Căutări:

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
newest oldest most voted
john

Lasa caline si si cei care aduc sibiu100% trec pe mijlocul drumului chiar daca trecerea de pietoni este la 10 m de ei:)

john

nu e adevarat
aveti parcata masina in fata la lorenzo (agnita) si un tip si o tipa o trecut de pe partea celalta la 5-10 m de trecere:)

cc

buna remarca caline, topul ala e facut si el cu un scop..traficul asta…

Ane

Cel putin e pusa pe trotuar masina, nu incurca decat circulatia pietonilor, pentru cateva minute. Ce alternativa ar fi avut?

Domnu’ Calin, nu stiu de ce va agitati , trebuie sa va obijnuiti cu gandul ca traim in Romania inca , tragic dar totusi acesta e adevarul 😀

Bai, nu fii caine! Ala nu e parcat, e numa stationat! Are omu treaba, ce ai vrea? Sa treaca strada cu bratu plin de maculatura? Si nu incurca traficu. Ca nu e pe carosabil. E pe trotuar! Pietonii nu se pune ca e mai putini de 50.

noi sa fim sanatosi 🙂

Radu

Fara suparare domnule Blaga… Dar ce legatura are un ziar cu firma contractata sa-l distribuie?

StK

haha, chiar vorbesti serios? asta te doare pe tine, cum parcheaza aia. Eu pana acuma n-am vazut pe vreunu sa opreasca pt mai mult de 2-3 min …cat ii ia sa puna vreo 3 teancuri in cutie.
Si poate ar trebui sa luati exemplu de la ei…ei pun ziaru la dispozitie..daca iti trebuie iti iei daca nu mergi mai departe nu ti-l infunda pe gat cum faceti voi cu cacatul vostru de Sibiu 0% ca poate nu toata lumea are chef sa-i fie umpluta cutia postala cu gunoiul vostru de ziar.