Cel mai mare cosmar al unei femei?

327776_102416986540576_1345261835_o

Probabil ca cel mai mare cosmar al unei femei, in societatea noastra puternic digitalizata, e ca aceasta sa apara in toata splendoarea ei, in ipostaze putin spus indecente peste tot pe internet, iar o simpla cautare dupa numele ei sa afiseze printre rezultate doar legaturi catre site-uri pentru adulti unde se regasesc clipurile aferente:

Screen Shot 2015-04-26 at 09.27.04

Habar n-am cine-i respectiva fiindca am aflat de ea tangential, tot de pe net in timp ce cautam informatii pe un string relationat cu „Sibiu/Romania”, insa n-am putut sa nu remarc volumul de „reclama” pe care-l are online si fiindca-i sibianca (aparent) m-am gandit sa public articolul asta ca un aviz pentru damele amatoare de senzatii tari.

Nu stiu daca cumva ceea ce i se intampla duduii respective e o razbunare, mai ales daca tinem cont de faptul ca exista niste clipuri pe Youtube (decente) datand din 2013, in timp ce restul de pe site-urile pentru adulti par sa fie urcate relativ recent. Totusi, din moment ce pe inregistrarile publicate duduia in cauza presteaza o serie de servicii sexuale unui mos (daca vi se face scarba mai bine nu va uitati) nu pot sa cred decat ca face acest lucru contracost. Ba mai mult fiindca o serie din clipuri par filmate de o a treia persoana si ca „actrita” in cauza e constienta de faptul ca-i filmata, trag concluzia ca filmarile s-au facut cu acordul ei si s-au publicat tot cu acordul ei.

Astfel dragelor, fetelor, doamnelor, cucuietelor, daca va place sa presatii servicii sexuale in diferite ocazii, pe bani sau gratis, daca va place sa fiti si filmate in timp ce faceti asta, ganditi-va ca linia dintre distractie sau placere si vedeta in clipuri pentru adulti e destul de subtire.

Ba mai mult ganditi-va ca odata cu aparitia oricarui indiciu privind identitatea voastra intr-o astfel de filmare, prezenta voastra pe site-uri de social media e vulnerabilizata si astfel prestigiul vostru in societate e denigrat si privit altfel. Faceti ce vreti voi pana la urma, dar faceti-o in intimitate daca nu vreti sa deveniti vedetele unora.

Pe duduia asta am gasit-o si pe Facebook. Are 27 de prieteni, o serie dintre ei nemti, probabil aceeasi nemti ce au filmat-o si au facut-o vedeta.