Când se dau cap în cap doi hipsteri

Am citit mai devreme o știre care ar putea să se încadreze ușor în cele mai ridicole demersuri ever.

Dar hai să intrăm în subiect ca să vă amuzați și voi puțin.

Într-o localitate turistică din Spania niște hipsteri animaliști au cerut consiliului local să interzică călăritul măgarilor de către grași pe motiv că mor bietele animale când se urcă vreo mătăhală slinoasă de 120 de kg. pe ele.

Fair enough!

Mi se pare destul de normal să existe niște reguli, norme și restricții în acest sens.

Mă rog, eu văd treaba asta ca normală pentru ca probabil sunt un om relativ rațional, spre deosebire de hipsteri.

Numai că, aroganța asta a animaliștilor s-a lovit de un zid ideologic ridicat de adepții dictaturii identitare conform cărora toți suntem egali chiar dacă unii sunt mai egali decât ceilați.

Problema s-a tranșat simplu, ăia cu dictatura de gen fiind majoritari au respins proiectul motivând că grașii sunt și ei oameni, deci nu le putem interzice chestii.

Chiar dacă, într-un anumit context, grașii sunt nocivi.

Faza mișto din toată treaba asta e că povestea asta tragi-comică denotă faptul că s-a ajuns într-un punct fără întoarcere.

Nivelul de absurditate cu care se aplică dublul standard peste tot în societate e aproape de apogeu și ca de obicei după apogeu urmează declinul.

Toată bătălia asta între două , sau mai multe, grupuri a căror misiune e să propovăduiască și să impună dublul standard devine din ce în ce mai interesantă și mai savuroasă.

O să fie tare mișto de urmărit de pe margine.

Pregătiți popcornul.