Bugetarii si gargara inutila

Guvernul Ciolos a decis sa faca ceea ce orice tara care se respecta si vrea sa dea inainte ar face si anume sa verifice periodic competentele si productivitatea angajatilor publici si sa stabileasca salariul in functie de rezultatele obtinute la evaluarile periodice.

Desigur, facand lucrul asta Ciolos nu reinventeaza apa calda ci aplica o serie de masuri care sa protejeze interesele statului si ale cetateanului, lucru ce trebuia de fapt sa fie implementat de oricare dintre guvernele anterioare.

Numai ca bugetarilor nu le convine lucrul asta fiindca in orice institutie bugetara din 4 angajati doar unul e competent si potrivit pentru postul pe care lucreaza in timp ce 3 sunt fie angajati pe baza de nepotisme sau favoritisme, fie sunt sub sau supra evaluati si astfel unii dintre ei nu merita salariul pe care-l primesc.

Tocmai de aceea bugetarii s-au gandit ca e oportun sa boicoteze alegerile locale in cazul in care guvernul merge pana la capat cu decizia de evaluare a competentelor.

Pentru santajul evident al unor lichele la adresa Guvernului nu se sesizeaza nimeni si nu se mai trezeste nimeni sa faca anchete pentru ca n-are cine cand pana si in structurile organelor de ancheta situatia e la fel, cu nepotisme si favoritisme peste tot.

Sper totusi ca guvernul sa reziste actualelor santaje si sa duca la bun sfarsit planul asta de a curata aparatul de stat de paraziti.

Pana la urma orice medic responsabil ar spune ca daca nu ai capacitatea de-a evalua tumorile nu stii nici cum sa le extirpi si nici n-ai cum sa vindeci cancerul. Functionarii publici incompetenti si impertinenti, dincolo de nepotisme si favoritisme reprezinta in fond tumorile sistemului ce trebuiesc extirpate cat mai curand posibil.

Ah! si daca nu stiti care-i treaba cu dischetele de mai jos va recomand sa intrebati pe oricine a incercat sa depuna macar odata in viata lui declaratii de orice fel la vreo institutie publica din Romania c-o sa va lamureasca.

black-18320(1)