BancPost ne ia de fraieri

Un amic mi-a povestit azi ce a patit el cu BancPost. Este incredibil ce se tolereaza in sistemul bancar romanesc!

Amicul a primit prin posta de la BancPost un plic ce continea un card de cumparaturi. Nu a inteles cum a primit acest card pentru ca nu il ceruse. Dupa un timp, se trezeste ieri cu un telefon dis-de-dimineata de la un anagajat BancPost care il someaza sa vina la banca sa achite un rest de 4 euro. Amicul intreaba abia trezit din somn pentru ce, ca el nu are cont la BancPost. Angajatul ii aminteste ca a primit de la banca un card de cumparaturi bonus. Amicul se infurie si spune ca nu a cerut el cardul si nici nu a semnat pentru el asa ca nu achita nimic! Normal ca angajatul bancii il someaza sa plateasca, etc. Probabil ca deja amicul si apare in lista datornicilor la banci.

Cum este posibil ca in Romania o banca sa trimita un card prin posta fara ca tu sa il ceri si apoi sa iti ceara bani pe el?!?! Cate legi se incalca domnul guvernator BNR, Mugur Isarescu?

UPDATE: Amicul a primit acum si o somatie in scris de la banca pentru cei 4 euro si amenintarea ca va fi trecut pe lista rau platnicilor pentru a nu mai primi credit. Eu l-am sfatuit sa depuna la BancPost o contestatie si de asemenea una la Banca Nationala a Romaniei pentru a-i verifica pe cei de la BancPost.

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Da amicul tau de ce a cheltuit bani daca a stiut ca nu a cerut card-ul?
Cel mai simplu era sa il trimita inapoi.

Calin Blaga

@ Anonim – nu a cheltuit bani ci Bonusul oferit. De ce nu? Ei l-au trimis cadou. Tu daca primesti cadou ceva nu te bucuri de el?

The Foreigners

Pai daca primesti ceva fara sa ceri, ceva nu-i in regula. Sti fraza cu, nimic nu este pe gratis!

Andy

cred ca e o neintelegere oameni-buni.In momentul cand am primit plicul,bine-nteles l-am deshis…acolo se afla un card pe care nu l-am folosit niciodata,dupa care trec cam 3-4 luni si ma trezesc azi cu un telefon la birou…era un operator Banc Post care-mi spune ca am o datorie la ei de 4 euro si ca ma roaga sa-i achit.Normal,intreb ” de unde am datoria ? “,dupa care imi aminteste de card.Acel card i-am spus de nenumarate ori ca nu l-am folosit niciodata si ca n-am cum sa am datorii fata de ei pt ca nici nu am un cont in banca.Tipul… Read more »

Calin Blaga

Am corectat textul Andy conform declaratiei tale si l-am si actualizat. Tine-ne la curent!

Anonymous

Despre ce card e vorba? Cum se numea cardul primit de la Bancpost?