Astia sunt bogatii Sibiului

Astia sunt bogatii Sibiului
Familia Albu reprezinta un grup de oameni, denumiti generic “de afaceri” si care au devenit bogatii Sibiului. In seara aceasta Sibianul a dat drumul la un material despre excrocheriile acestei familii cu angajatii de la firma lor Algenia Confex. Interesant ca acest subiect razbate in presa, stiut fiind ca deja firma este in executare silita si ca “marii” oameni de afaceri sibieni inoata in datorii: Carabulea, Bota etc.

Chiar vreau sa prind ziua cand Fiscul il executa silit pe Carabulea!

Foto: Prezentarea firmei si a patronilor pe site-ul firmei Algenia Confex

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
razvan pop

scuza-ma ca iti spun dar Morpheu nu era asa de visator. Carabulea executat silit!!!! Hahahaahha. E buna asta. Bancul anului.

Anonymous

da, frumos articolul..dar dupa cum am comentat si pe site-ul sibianul nu este doar vina asa zisului afacerist, este si vina oamenilor ca au semnat si ca au crezut minunea..mentalitate de scalv…de care sufera majotitatea…cum naiba au semnat ceva si habar nu aveau ce semneaza ..de frica de a nu fi dat afara?..cum naiba?…eh au fost umiliti la locul de munca ..si unde lucrez eu s-a incercat asa ceva ..adik umilire ..dar a trecut pe langa mine, adik cand atunci cand mi s-a spus sa fac ceva care nu tinea de atributiile mele am scos frumos fisa postului si am… Read more »

Anonymous

oho..ce dragut ..nici macar nu mi-au publicat comentariul pe sibianul…fain fain..ce sa mai zic….