Amantele Sibiului

Am fost mereu un naiv. Credeam ca femeile care acced la functii o fac doar prin propriile cunostiinte. Asa e pentru multe dintre ele. Dar exista o categorie aparte care acced la functii prin pozitia de amanta. Este o realitatea pe care o descopar din ce in ce mai mult si la Sibiu. Cumva credeam ca e doar o chestie din filme sau poate de la Bucuresti. Aiurea! E omniprezenta la Sibiu! Am o multime de prieteni si amici si cunostiinte. Nu stiu cum, dar ma trezesc cu o sumedenie de informatii din orasul acesta. Informatii pe care unii le stiu, dar care nu sunt facute publice. Ziaristii nu pot scrie de ele pentru ca nu au dovezile foto sau video…. atunci cine poate scrie decat un blogger. Blogurile nu sunt presa, nu se supun legilor presei, deci totul e permis!

Am avut multe barfe pe blogul Mazemania, toate pana acum confirmate. Acum intram in categoria altor barfe, cele “cu perdea” asa cum desuet sunt numite de unii. Asa le voi numi si eu. Stiu ca unii veti zice ca ma transform intr-un Cancan local, dar nu e asa. Cred ca publicul are dreptul sa stie cand o persoana se culca cu alta si din actul sexual rezulta o promovare sau o mentinere pe functie. Normal ca voi scrie si despre barbati in egala masura. Sunt si barbati si femeile din aceste ipostaze de vina. Indiferent cine cu cine face sex. Daca sexul e folosit pentru a promova e un lucru de condamnat. Nu-i asa? Unde mai e valoarea daca singurul criteriu de promovare e sexul sau posibilitatea de a face sex. Exista si aici diferente: unele persoane sunt promovate pentru ca sunt amante altele pentru ca ar putea deveni dupa promovare (aici nu e mereu asa…).

Pentru inceput nu dau nume (urmeaza zilele urmatoare!), dar se cunosc deja in Sibiu cateva amante celebre si sefii lor care le-au propulsat. Nu voi scoate in evidenta doar amantele, ci si barbatii impricinati. Asa e corect! Le gasim in Universitate, Administratia Financiara, Directiile deconcentrate, firmele private, presa si institutiile administratiei locale. Sunt amantele Sibiului, cele care se folosesc de relatiile lor pentru a promova sau pentru beneficii materiale.

Căutări:

7
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
marian

Hai sa-ti dau eu una ajunsa pe baza de “ham and egs” pe functie. Bandescu Viorica, directoare economica in Primarie. Capi de lista la crai: Rotarescu, Baltador…Lista ramane deschisa.

Bun subiect. Nu ne dai satisfactia de a “cunoaste” cateva astfel de protejate? Eu unul sunt curios!

hmmm. eu cunosc si reversul: persoane care fac avansuri pana la a hartui sexual colege din subordine sau colaboratoare… bleahhh

Uh.. vezi Literele de la Blaga, basca si la Psiho se practica…iara de Primarie…

adrian

Suna interesat. Da-i drumul la vorbe. Sunt numai ochi…si urechi daca e cazul:))