A murit doctorul Ionus

Stiu ca s-a tot zvolnit ca a murit doctorul Ionus. De fapt era foarte grav bolnav si disparea la o clinica din Viena la tratamente. Apoi revenea la munca. Aseara insa doctorul Ionus a murit.

Inmormantarea are loc vineri, 29 mai ora 13 la domiciliul din Sibiu, str. Samuel Micu Klein, nr. 27

19
Lasă un răspuns

19 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
newest oldest most voted
dorothy

D-zeu sa-l ierte! Un ginecolog f buna..pacat…

dorothy

bun, scuze

Care doctor Ionus? Dati va rog numele complet, numele doctorului meu e IONUS, nu se poate sa lansati zvonuri de acest gen.

ecaterina

Numele acestui mare om si medic era Ionus Dorin si din pacate nu e un zvon, as fi vrut sa fie din nou, dar nu e. A fost un om si un doctor deosebit. Eu eram pacienta lui, mi-a urmarit ambele sarcini. Iar in aceasta luna trebuia sa merg la el la consultatie. Din pacate voi merge la inmormantare. Mare pacat, Dumnezeu sa-l ierte.

d-zeu sa ierte si sa-i fie tarana usoara desi am nascuc cu dansul acum 7 ani am ramas tot o clienta fidela a dansului ma ajutat sa aduc pe lume o frumoasa fata prin cezariana D-ZEU SAL IERTE CRISTINA SIBIU

AS DORI SA STIU CAND ARE LOC INMORMANTARE SA-I POT DUCE UN ULTIM OMAGIU

viomasaru

Mare pacat sa se piarda un om atat de plin de viata si mai ales cu atata experienta profesionala…eu personal il regret enorm mai ales ca am avut onoarea sa nasc amandoua fetitele cu el…nu am cuvinte… Dumnezeu sa-l odihneasca!

viomasaru

Maine are loc inmormantarea din cate am auzit si din ziar

delia sibiu

Am aflat cu tristete vestea plecarii dintre noi a unuia dintre cei mai iubiti medici sibieni,un medic si un om deosebit. D-zeu sa-l odihneasca! Sincere condoleante familiei, este cumplit de nedrept si ingrozitor de devreme!
As vrea sa stiu cand este inmormantarea maine sau vineri.

delia sibiu

Maine e vineri de suparare nu mi-am dat seama

Podariu Adriana

Dumnezeu sa-l odihneasca! Eu inca mai sper sa nu fie adevarat! Un om cu adevarat deosebit, si un doctor foarte valoros…

fazakas mariana

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,am tot auzit ca a murit de aceea nici de data asta parca nu prea mi-a venit sa cred ca este adevarat,am fost pacienta dansului cu prima sarcina si acum la fel ca sunt la a doua sarcina dar saracul s-a dus dintre noi.Un ultim omagiu ii doresc celui care a fost un doctor si un om deosebit si care a stiut intotdeauna sa te faca sa zambesti.

dr.Delia Secelean

Sincere condoleante familiei indoliate!
Lumea medicala sibiana a pierdut enorm prin trecerea lui in nefiinta prematur, in plina perioada de maturitate profesionala!
D-zeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!

cameliaP

Sincere condoleante familiei, Dumnezeu sa il ierte si sa il aiba in paza………… un medic deosebit si nu in ultimul rand un OM DE MARE VALOARE…..Pt mine a fost ca un tata care a avut de 13 ani grija de mine, m-a operat…m-a supravegheat timp de 13 ani, am ramas insarcinata in pofida tuturor problemelor ..si-mi pare rau ca nu va apuca sa-mi vada colilasul…ii multumesc pt tot ce a facut pentru mine
D-ZEU sa-l odiheneasca in pace!

Andreea P

Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!
A fost un om extraordinar, de fapt a fost un OM !
Mi-a facut cel mai mare bine al vietii, mi-a adus pe lume copilul sanatos!
Pe masura Binelui pe care l-a facut sa-i dea Dumnezeu Odihna Vesnica!
Condoleante familiei!

Sunt inmarmurita de durere. Lam cunoscut pe dr.Ionus personal,un om foarte bland si plin de viata,iar profesional un medic de mare valoare. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l ohihneasca. Sincere condoleante familiei.

Martina-Britta

Mein herzliches Beileid.Ich wünsche seiner Familie viel Kraft.