Voteaza cel mai simpatic voluntar

Voteaza cel mai simpatic voluntar
supervoluntari

Anul acesta Super-Gala pentru voluntari are o noutate. Se poate vota online cel mai simpatic voluntar. Descrierile voluntarilor intrati in concurs si votul se fac pe site-ul Galei.

Gala pentru Voluntari este un proiect de promovare a voluntariatului și premiere a celor mai activi voluntari din județul Sibiu. Ca în fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondială a Voluntariatului ne oferă prilejul de a mulțumi tuturor celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte comunitare locale.

Prima ediție a fost organizată în 2006, la inițiativa Crucii Roșii Române, filiala Sibiu, în Clubul Stage, cu ajutorul Direcției Județene pentru Tineret Sibiu, CPECA Sibiu, Crispus, Grupul Școlar Avram Iancu, eXact Media și RCS&RDS, fiind prezentată de către Andy Popianoș (ProFM). Am avut 10 câștigători la 9 categorii.

Un an mai târziu, ediția din 2007 s-a desfășurat la Hotel Continental Forum, a implicat pe lângă Crucea Roșie și Crispus, Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu, ca finanțator și firmele Ambient, Simonis și Grewe ca sponsori. Am premiat de data aceasta 15 categorii. Cei aproape 250 de participanți au petrecut o seară de neuitat în compania lui Razvan Marcu (Antena 1) și a voluntarilor de toate vârstele.

Ediția 2008 este organizată de către Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu împreună cu Asociația Colors, având ca parteneri Hotel Continental Forum, Crispus, Dram Center 07, Elio Prod SRL și Casa de Cultură a municipiului Sibiu.

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
dayo

Foarte frumos si nu e nevoie sa spun mai multe.
Pentru ca esti la curent cu toate indraznesc sa te intreb pe tine….cu cine ar trebui sa vorbesc daca sunt dispusa si eu sa ma implic in astfel de activitati? Mie de exemplu, imi plac mult copiii, am rabdare cu ei si mi-as putea dedica o parte din timpul liber pentru astfel de actiuni.

dayo

Am vazut ca d-na Baltaretu se ocupa mai mult de copii, poate reusesti sa-mi faci rost de un numar de telefon 🙂

dayo

multumesc

multumesc Calin. am nevoie de lideri, studenti, profesori, parinti, oricine doreste sa invete pedagogia scout (e o metoda de educatie nonformala, ca sa iti faci o idee, ceva cam cum e, sa zicem, waldorf) si sa o aplice in lucrul cu copiii e binevenit. nici macar nu trebuie sa stie nimic de la inceput, sint o multime de cursuri in organizatie la care poate participa. tot ceea ce se solicita (bine, asta solicit eu) este ca persoana care doreste sa devina lider sa fie integra moral (exista un cod galben, pentru protectia minorilor si a liderilor in organizatie) sa nu… Read more »

uite, merita citit si admirata doamna aceasta: https://www./cms/site/m_sb/news/voluntar_la_serviciu_53221.html