Voteaza cel mai simpatic voluntar

supervoluntari
supervoluntari

Anul acesta Super-Gala pentru voluntari are o noutate. Se poate vota online cel mai simpatic voluntar. Descrierile voluntarilor intrati in concurs si votul se fac pe site-ul Galei.

Gala pentru Voluntari este un proiect de promovare a voluntariatului și premiere a celor mai activi voluntari din județul Sibiu. Ca în fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondială a Voluntariatului ne oferă prilejul de a mulțumi tuturor celor care s-au implicat, în mod voluntar, în multitudinea de proiecte comunitare locale.

Prima ediție a fost organizată în 2006, la inițiativa Crucii Roșii Române, filiala Sibiu, în Clubul Stage, cu ajutorul Direcției Județene pentru Tineret Sibiu, CPECA Sibiu, Crispus, Grupul Școlar Avram Iancu, eXact Media și RCS&RDS, fiind prezentată de către Andy Popianoș (ProFM). Am avut 10 câștigători la 9 categorii.

Un an mai târziu, ediția din 2007 s-a desfășurat la Hotel Continental Forum, a implicat pe lângă Crucea Roșie și Crispus, Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu, ca finanțator și firmele Ambient, Simonis și Grewe ca sponsori. Am premiat de data aceasta 15 categorii. Cei aproape 250 de participanți au petrecut o seară de neuitat în compania lui Razvan Marcu (Antena 1) și a voluntarilor de toate vârstele.

Ediția 2008 este organizată de către Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu împreună cu Asociația Colors, având ca parteneri Hotel Continental Forum, Crispus, Dram Center 07, Elio Prod SRL și Casa de Cultură a municipiului Sibiu.