Vaccinul anti-gripă porcină

Se face atâta tam-tam în ţară şi la Sibiu de gripa noua, zisă şi porcină, ştiinţific numită A(H1N1). Se dau peste tot doze gratuite si oamenii sunt momiţi la TV să se vaccineze. Ciudăţenia mare este că ştiu mulţi doctori care refuză acest vaccin. Şi alţi oameni, eu fiind unul dintre ei. Nu cred în aceste vaccinuri sezoniere sau miraculoase inventate special pentru o gripă… creată de om! Da, să nu uităm de unde a pornit gripa porcină: de la fermele de porci din Mexic a celui mai mare producător american de carne… S-au folosit acolo ceva substanţe ce au degenerat… Apropo ştiaţi că respectivul producător deţine multe ferme de porci în judeţul Timiş?! Voi v-aţi injectat virusul A(H1N1) în voi? Că asta face un vaccin: îţi o doză mică din gripă şi un antidot.

8
Lasă un răspuns

6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

auzi, da Cercelu s-a imunizat? :))

Mihai-Sorin

Gripa “gripata” sau virusul “virusat” Gripa mixta (zisa noua sau porcina) caci despre asta este vorba, nu e atat de porcina pe cat se pare dar cu adevarat este o mare “porcarie” creata de oameni cu un nivel de inteligenta peste mediu multi dintre ei membrii MENSA.. dar cu trasaturi de caracter subuman, apropiate de animalul cu care este asociata “gripa noua”. In speta,am putea numi noua gripa, gripa gripata intrucat virusul porcin s-a “gripat” cu cel aviar si cu cel uman. Cei ce au acces la informatii de un anumit nivel intre medicii imunologi renumiti, stiu desigur ca virusul… Read more »

Mihai-Sorin

@admin,
Am observat ca, dupa postarea acestui material “kilometrajul” sau contorul indicator asociat fiecarei postari cu numarul de vizualizari a disparut..
Se remediaza..?

Mihai-Sorin

Gripa “gripata” sau virusul “virusat” (partea a 2-a) Acest virus, nu poate avea acea configuratie (porcino-aviaro-umana) in mod natural. Insasi existenta lui e dovada unui “artizanat biologic”, care releva o intentie, un plan, un scop, iar paza armata cu care au fost aduse vaccinurile in tara, isteria mediatica confectionata, prevederile speciale de administrare a vaccinului in unele tari (in SUA de ex), achizitionarea lor pe cale guvernamentala ca mod de a obtine profit cert (stim ca cele mai avantajoase afaceri sunt cu statul caci este un foarte bun platnic) si un anume gen de informatii scapat de securizare printr-o “neglijenta… Read more »

Mihai-Sorin

@ Admin,
e in regula ..era util.
Sanatate in noul an va doresc (tie Karinei si Lilianei..sau Lilianei si Karinei..? pe care o iubesti mai mult ? ca tu oricum trebuie sa fii primul ca si cap de familie.

Mihai-Sorin

@ Calin,
da, a reaparut “kilometrajul”.
E bine asa.
O zi frumoasa.