Traiasca Presedintele Republicii Socialiste Romania

In numele propriu si personal tin sa salut decizia tovarasului presedinte din tara prietena Egipt, Hosni Mubarak pe adevaratul sau nume, de a-si prezenta demisia prin intermediu unui papagal si nu public, in fata pustilor incarcate cum a facut in urma cu 20 ani ultimul presedinte al Romaniei.

Probabil va intrebati cum adica ultimul presedinte. Pai ce pula mea sunteti orbi nu observati ca de 20 de ani sunteti condusi de clowni?

In aceasta zi istorica cel putin pentru egipteni, nu pot sa nu observ ca, dupa Tunisia si Egipt inca stati cuminti “ca berile in lazi” si inchideti ochii in fata aceluiasi compromis de 20 de ani.

In timp ce marinaru incearca sa loveasca cu toata puterea in fostii subalterni si supusi primul evazionist al tarii v-o da prin gura in direct si in exclusivitate. Nu-I asa domnu` Dan?

In tot acest timp, pe partea opusa a hartii pamantului, niste indivizi cu burtile goale si pumnul strans au facut sa tremure chilotii iubitului lor conducator.

Dar, la fel ca in reclama de la Taft la voi coafura rezista, cainii latra si caravana trece. Si asta fiindca nu va e foame. Inca.

Si totusi se mai trezeste cate unu` sa latre si sa acuze. Pe cat facem pariu ca ii gasesc si astuia un dosar ceva cat de curand?

Oricum, dormiti linistit, vorba aia Basescu vegheaza pentru voi si uite asa dupa ce timp de 2 ani Boc v-a pregatit relansarea economica la fiecare 3 luni, acum cand s-a tras linie nu aveti parte decat de rezultate “imbucuratoare”.

Stiu ca ma urati ca am plecat, stiu ca ma urati ca va scriu toate astea si tocmai de aceea va dedic randurile de mai jos si va urez “May the force be with you”

Numărul total al persoanelor fără loc de muncă, înregistrate în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), se ridică la aproape 630.000. Cu puţin peste 7.000 de posturi disponibile prin ANOFM – statistic – un român se luptă cu alţi circa 90 de conaţionali pentru un loc de muncă.

Masinile romanilor inscrise in Bulgaria sau Ungaria. Firmele romanilor inregistrate in Bulgaria sau Ungaria. Romani care lucreaza in Ungaria, Austria, Italia sau aiurea. Petrol extras din Romania de firme straine. Distributia de utilitati data firmelor straine. Piata de telecomunicatii din Romania exploatata de firme straine. Combinatele siderurgice vandute unor firme straine (nici macar europene). Mai foloseste cuiva Romania?

P.S. Dragi tovarasi si pretini care lucrati la STS ciocu mic si joc de glezna ca amenintarile voastre nu sperie pe nimeni.