Tariceanu pacaleste o tara intreaga

Acum s-a anuntat pe canalele media ca Tariceanu si guvernul sau au decis sa nu respecte votul Parlamentului, decizia Curtii Constitutionale si validarea presedintelui privind cresterea salariului profesorilor cu 50% de la 1 octombrie 2008! Mai mult a spus ca vor mari salariile de la 1 aprilie (sic!)!!

Cat de nesimtit trebuie sa fii ca prim ministru ca sa dai aceasta decizie? Sau cat de prost? Sau cat de aservit la clica Patriciu si comapania?

UPDATE 1: Profesorii anunta de luni GREVA GENERALA!

UPDATE2: Ministrul Muncii pe Realitatea TV intrebata de ce au amanat pentru aprilie marirea: “Sa fie suficient timp pentru noul Guvern sa gaseasca solutii”… uite asa se arunca pisica in ograda vecinului!
UPDATE 3: Declaratia de presa a lui Tariceanu m-a facut sa alerg la baie sa vomez. Este execrabila aceasta atitudine in care CERE liderilor de sindicat si comitetelor de parinti sa decida ce scoli sa nu beneficieze de investitii. E o tehnica de “asasinare publica” a sindicalistilor! Cei ce au citit istorie isi amintesc ca in 1920-1930 guvernele la fel au procedat cu muncitorii si sindicalistii.