Standard pregateste de inchidere

Articolul de azi din Sibiu Standard nu este interesant pentru cititori ci pentru cei ce lucreaza in media. Despre problemele din media locala am scris aici de multe ori. Sinteza facuta de Standard sub un titlu premonitoriu ne anunta colapsul acestui ziar si nu numai. Pariem ca nu incheie anul cu aceeasi echipa de patroni? Daca il mai incheie? Cam greu sa faci ziar cu 2 oameni, asa cum a fost mai tot anul trecut….

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Traian D.

Salut. Trecand direct la subiect: De unde ai tras tu concluzia ca inchidem ziarul? Din punctul meu de vedere tu ai ceva cu Sibiu Standard, prin urmare, te invit sa spui lucrurilor pe nume si nu sa o tot dai cotita cu pariuri, patronate si concluzii scoase cu forcepsul. Despre care doi oameni tot vorbesti? Din cate stiu eu, la sedintele de redactie suntem mai multi (vreo trei :)), vezi ca asta e gluma). Prin urmare – te rog chiar – ori spune lucrurilor pe nume, fie taci si scrie despre altceva, ce crezi tu mai bine. Nu cred ca… Read more »

sper ca nuuuuu! as muri fara editorialele standard… 🙂
god help us!

Daca-mi permiti sa numar un pic: Calin Bucur, Alin Bratu, Traian Deleanu, Laurentiu Parnica, Silvana Armat, Stefan Dobre, Nicoleta Trif. Astia 7 lucreaza in Sibiu Standard inca din prima zi. Pe langa ei, anul trecut, la Sibiu Standard au mai lucrat. Bogdan Branza, Dugy, Raul, Magda Cace, Gabi Roman. Intre timp au venit Teo Boanta, Jeanina Vlad, Nicoleta la corectura, Paul si Astrid la tehnoredactare. Tii, pe cine uitam. Pune-ma si pe mine, Bogdan Brylynski. Si daca citesti de la cap la coada, si invers, tot da mai mult de doi.