Standard nu se dezminte: sustine distrugerea Padurii Dumbrava

Asta e concluzia mea. Azi, dupa o serie de editoriale in care toti cei ce se opun distrugerii Padurii Dumbrava erau facuti cu ou si cu otet, ziarul Sibiu Standard deschide cu un articol dedicat Padurii Dumbrava. In material da cuvantul institutiilor si firmelor implicate pentru a induce in opinia publica ideea ca protestatarii vorbesc prostii si ca de fapt e bine sa se faca Strand si cartier de blocuri in Padurea Dumbrava. Eu ma abtin sa mai comentez despre interesele acestui ziar, dar va las pe voi sa le spuneti ce credeti. Articolul il gasiti aici.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
gelu

Eu nu dau doi bani pe ziarul asta ! Este lesne de inteles ca Horatiu Cercel are un interes aici. Asa, dintr-o data, proiectul este bun ?!?!? Nu zic ca Cercel vrea sa investeasca personal, dar sa nu uitam ca firma lui, Concefa, poate prelua afacerea. Prin urmare, Concefa ar avea de castigat !
Pacat ca jurnalistii de la Sibiu Standard, sunt inainte de toate angajati, in loc sa fie adevarati oameni de presa si sa apere interesele comunitatii, nu interesele patronului de ziar !

Ada

sa faca bine si sa taca. eu nu sunt de acord si presupun ca ar trebui luate masuri drastice.LASATI PADUREA IN PACE, nu construiti acolo

Ada

in padure sunt caprioare… m-am interesat de la mai multe persoane, persoane care au vizitat padurea si s-au intalnit cu caprioare. Daca distrugeti padurea, distrugeti si caprioarele

OVI-X

bai trebuie sa actionam acum daca suntem multi si facem galagie mare poate reusim sa oprim distrugerea paduri am un copil mic si vreau sa creasca intr-un mediu sanatos.Mai discutam pe mail pls.