Sfarsit de saptamana pe scurt

Cateva impresii si fragmente de realitate din acest sfarsit de saptamana:
* La Paltinis s-a construit mult privat. Au aparut noi pensiuni, vile de protocol. Din pacate Primaria Sibiu de care tine statiunea nu a mai investit de mult in asflatarea drumurilor. Centrul de Informare Turistica, ce tine si loc de mini-market, nu era deschis sambata la pranz. Turistii bateau la usa si se intorcea dezamagiti. Enervanti erau dou pusti de 13-14 ani care se dadea cu un ATV si o motocicleta doar pentru a face galagie in aceasta statiune recomandata relaxarii …

* La Zoo Sibiu s-a investit tot mai mult. Mai multe tarcuri, animale si multi vizitatori. Pretul mic de 3 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii este atractic. Cand sa intram doua doamne in varsta intra pe langa noi fara sa se sinchiseasca de plata biletelor de intrare. O doamna imbracata in verde de la poarta striga dupa ele „Alo, doamnele! Biletul de intrare!” Cele doua doamne pensionare se intorc mirate si una spune „Dar credeam ca e gratis cu autobuzul pentru noi?!” La care cea de la poarta „E gratis! Dar aici e ZOO!!!”
* Tot la Zoo in sfarsit am vazut si slavamarul: o doamna la vreo 50 de ani ce vaslea de zor la barca cu rame, cu o naframa pe cap si manecile suflecate.