Sfarsit de saptamana pe scurt

Sfarsit de saptamana pe scurt  Cateva impresii si fragmente de realitate din acest sfarsit de saptamana:
* La Paltinis s-a construit mult privat. Au aparut noi pensiuni, vile de protocol. Din pacate Primaria Sibiu de care tine statiunea nu a mai investit de mult in asflatarea drumurilor. Centrul de Informare Turistica, ce tine si loc de mini-market, nu era deschis sambata la pranz. Turistii bateau la usa si se intorcea dezamagiti. Enervanti erau dou pusti de 13-14 ani care se dadea cu un ATV si o motocicleta doar pentru a face galagie in aceasta statiune recomandata relaxarii …

* La Zoo Sibiu s-a investit tot mai mult. Mai multe tarcuri, animale si multi vizitatori. Pretul mic de 3 lei pentru adulti si 2 lei pentru copii este atractic. Cand sa intram doua doamne in varsta intra pe langa noi fara sa se sinchiseasca de plata biletelor de intrare. O doamna imbracata in verde de la poarta striga dupa ele “Alo, doamnele! Biletul de intrare!” Cele doua doamne pensionare se intorc mirate si una spune “Dar credeam ca e gratis cu autobuzul pentru noi?!” La care cea de la poarta “E gratis! Dar aici e ZOO!!!”
* Tot la Zoo in sfarsit am vazut si slavamarul: o doamna la vreo 50 de ani ce vaslea de zor la barca cu rame, cu o naframa pe cap si manecile suflecate.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Mirare ca nu am dat nas in nas la Paltinis…si noi am fost…am urcat cam pana la jumatatea partiei si pe urma am fost provocati si la telescaun…:)..care poate ai oservat avea scaune, sau cum le-o fi zicand, noi. Mi-a fost cam frica…pentru mine a fost prima data si am avut emotii.

“Cele două doamne pensionare se întorc mirate şi una spune: «Dar credeam că e gratis cu autobuzul pentru noi?!». La care cea de la poartă: «E gratis! Dar aici e ZOO!!!». via Podul Minciunilor“