Autocarele Atlassib, abonate la accidente

Autocarele Atlassib, abonate la accidente  Unii spun ca sunt atat de mult exploatati soferii Atlassib incat dau rateuri din ce in ce mai des. Sambata un nou autocar al firmei magnatului sibian Carabulea a fost implicat intr-un accident, de data asta in Franta. Pana cand? Oare cata mita s-a luat de catre institutiile statului pentru a nu verifica firmele lui Carabulea? Sau faptul ca da reclama electorala gratis la el in ziar la toti pentru a-i “imbuna” pe politicieni ajuta?

Pe site-ul firmei de transport in loc de sloganul “Atlassib – o poarta deschisa spre Europa” ar trebui sa scrie “Atlassib – o poarta deschisa spre Moarte”


stirea

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
nasul

Aflati cu totii ( bloggeri si cei interesati) ca joi, 5 nov, ora 17, la et. 5 al Astrei, cladirea noua, magnatul de care vorbesti e invitat (sau s-a autoinvitat!!)sa impartaseasca din extraordinara lui experienta de afacerist tuturor celor care doresc acest lucru, intr-un dialog initiat, nu se stie de ce, de bibliotecari…Care se duce acolo, mai ales dintre jurnalisti, va afla mai multe si va putea adresa intrebari de tot felul lui Cara…. Verificati. E pe bune!

adria

Cate sunt si cate vor mai fi , in aceasta Firma Mare Numita atlassib , cat timp va da spaga cui trebuie , atat timp indelungat va exista aceasta firma , nimeni nu se uita cate procese are pe rol si cat de mult exploateaza angajati ca pe niste sclavi . Ce isi spun (las pleaca unu si vine altul ) si tot asa , cine a spus a spus-o bine (daca pleci maxim in 6 luni inseamna ca te-ai desteptat , dar daca sati mai mult de 6 luni inseamna ca esti orb ), in firma asta trebuie sa… Read more »

bytz

Salut !!saptamana urmatoare urmeaza sa plec in sapania cu aceasta firma ”Atlassib” . Dupa cate am citit despre ei…sincer,acum imi pare rau ca am rezervat bilet . Credeti ca toate cursele efectuate de ei sunt un cosmar?

ha

pe carabulea nu il intereseaza ce procese sunt pe rol, cum si cu cine. are ca avocat personal penevasta lu’ adrian nastase (ala cu oule)

Sophy

Am mers cu atlassibul vara asta in italia in vaknta la unchi mei.la dus a fost totul ok.chiar dak la inceput soferi s-au c-am dat la noi pentru k eram pe locurile din spatele soferului.din fericire m-am imprietenit cu soferul responsabil cu autokrul sh acesta le-a facut semn sa inceteze.ne-a lasat sa intram si pe usa din fata chiar dak ceilalti nu aveau voie.am avut intarziere 8 ore pt k erau sunati tot timpul sh derutati de ktre sefa din it kre le schimba traseul.soferul a inceput sa imi povesteask cum sunt tratati sh ce le face carabulea kre e… Read more »