Seria Atlassib: Cum se alege Sibiul cu injuraturi

Am postat aici adesea probleme intampinate de romani si straini cu serviciile Atlassib. Un brand sibian ce duce un prost renume international. Iata mai jos redau de pe blogul Mindfields, opinia unui roman din Copenhaga ce a dorit sa foloseasca serviciile Atlassib.

Sambata. Trebuie sa trimit doua pachete in Romania, si cum ambele erau peste un anumit numar de kilograme, ce alta modalitate mai buna (si ieftina), decat autocarul Stockholm – Bucuresti, care trece si prin Copenhaga?!
Problema este ca nu stiam unde exact vine autocarul. Asa ca pun mana si intru pe net unde marea firma de transporturi Atlassib are o pagina cel putin jenanta. Nu e problema, are link-uri, gasim ce ne intereseaza. In graficul de aici nu apare Copenhaga, asa ca iau telefonul in mana si sun la Sibiu, unde este sediul central Atlassib, poate ma elucideaza ei unde si cand opreste. Imi raspunde un pulica franaru care mesteca in timp ce vorbea cu mine la telefon.

Eu: Buna seara, ma intereseaza si pe mine un numar de telefon de pe autocarul Stockholm-Bucuresti(…)
El: Pai stiti, nu putem sa dam numerele, ca daca ar sunea ajea toti nu ar mai putea sa conduca soferii aia ..
-eu simtindu-l pe individ plin de bun simt accept explicatia si continuii-
Eu: Si nu exista nimeni in autocar in afara de soferi pe care as putea contacta ? (de obicei mai exista o tipa de taie bilete, se ocupa de chitante, etc)
El: Aaaa pai nu…
Eu: Bine, dar macar puteti sa imi spuneti daca mai opreste autocarul in aceasta seara in Copenhaga ? – pauza – pentru ca stiu ca a plecat azi din Stockholm si ar trebuii sa opreasca in Malmo si Copenhaga in aceasta seara…
El: Pai nu stiu … cre’ ca da …
Eu: Locul unde opreste, o statie, o strada ceva ?
El: Aaa .. nu stiu
Eu: Dom’le am sunat la Atlassib Sibiu nu ? La sediul principal al Atlassib, nu ?
El: Da…
Eu: Si nu aveti si dumneavoastra un grafic de circulatie, cu locul si ora unde opreste ?
El: Nu….
Eu: Bine, o seara buna …

Am aflat pana la urma – cautand inca 15 minute pe net unde oprea ilustrul autocar. Multumesc Atlassib Sibiu – pt nimic.

Căutări:

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Mindfields

Salut 🙂 Multumesc ca ai trecut pe la mine pe blog. Poate daca apar mai multe articole de genul asta, cineva va face ceva spre a schimba calitatea serviciilor Atlassib Romania.

dior

astea sunt figuri de buftea bai “domnu roman de la copenhaga” ce ai fi vrut sa faca baiatul ala se te trateze ca pe un V.I.P. ce sa iti faca? ca cica “imi raspunde un pulica franaru care mesteca in timp ce vorbea cu mine la telefon”.si poate chiar nu stia baiatul de acolo unde opreste autocarul daca opreste dar puteai sa suni foarte bine la malmo sau in alta parte.cred ca era si mai usor, dar astia suntem noi romanii mai ales cei plecati peste hotare, suntem dintr-o alta rasa mult mai superioara si credem ca daca platim 20-30… Read more »

NICU

bai dior.numele te reprezinta!daca nu erau astia care traiesc in strainatate rupeai si tu sigur o sapa.ATLASIB VARZAA.
COCALARII CU AUTOCAR