Seria Atlassib: Cum se alege Sibiul cu injuraturi

Am postat aici adesea probleme intampinate de romani si straini cu serviciile Atlassib. Un brand sibian ce duce un prost renume international. Iata mai jos redau de pe blogul Mindfields, opinia unui roman din Copenhaga ce a dorit sa foloseasca serviciile Atlassib.

Sambata. Trebuie sa trimit doua pachete in Romania, si cum ambele erau peste un anumit numar de kilograme, ce alta modalitate mai buna (si ieftina), decat autocarul Stockholm – Bucuresti, care trece si prin Copenhaga?!
Problema este ca nu stiam unde exact vine autocarul. Asa ca pun mana si intru pe net unde marea firma de transporturi Atlassib are o pagina cel putin jenanta. Nu e problema, are link-uri, gasim ce ne intereseaza. In graficul de aici nu apare Copenhaga, asa ca iau telefonul in mana si sun la Sibiu, unde este sediul central Atlassib, poate ma elucideaza ei unde si cand opreste. Imi raspunde un pulica franaru care mesteca in timp ce vorbea cu mine la telefon.

Eu: Buna seara, ma intereseaza si pe mine un numar de telefon de pe autocarul Stockholm-Bucuresti(…)
El: Pai stiti, nu putem sa dam numerele, ca daca ar sunea ajea toti nu ar mai putea sa conduca soferii aia ..
-eu simtindu-l pe individ plin de bun simt accept explicatia si continuii-
Eu: Si nu exista nimeni in autocar in afara de soferi pe care as putea contacta ? (de obicei mai exista o tipa de taie bilete, se ocupa de chitante, etc)
El: Aaaa pai nu…
Eu: Bine, dar macar puteti sa imi spuneti daca mai opreste autocarul in aceasta seara in Copenhaga ? – pauza – pentru ca stiu ca a plecat azi din Stockholm si ar trebuii sa opreasca in Malmo si Copenhaga in aceasta seara…
El: Pai nu stiu … cre’ ca da …
Eu: Locul unde opreste, o statie, o strada ceva ?
El: Aaa .. nu stiu
Eu: Dom’le am sunat la Atlassib Sibiu nu ? La sediul principal al Atlassib, nu ?
El: Da…
Eu: Si nu aveti si dumneavoastra un grafic de circulatie, cu locul si ora unde opreste ?
El: Nu….
Eu: Bine, o seara buna …

Am aflat pana la urma – cautand inca 15 minute pe net unde oprea ilustrul autocar. Multumesc Atlassib Sibiu – pt nimic.

Căutări: