Sa-l schimbam pe Basescu! Cu cine?

O serie de evenimente petrecute in ultimul timp intarasc ideea ca domnia sa, tovarasul Traian Basescu, se duce la fund ca un marinar destoinic.
Fireste ca acest aspect nu poate decat sa ma bucure, dat fiind faptul ca timp de cinci ani a trebuit sa il suport cu stocism, alaturi de voi toti. L-am suportat cu rele si cu rele, am plans si am plans de fiecare data cand a terfelit in picioare ratiuni in care ne placea sa credem.

Acum, la un pas de prezidentiale il vedem cum primeste, cu stoicismul de care am dat si noi dovada pana acum, lovitura dupa lovitura in freza, sub centura sau pe la spate, din partea partenerilor de putere, din partea serviciilor secrete autohtone, din partea multora, a tuturor.
A crede ca acest circ face parte din strategia domniei sale de a castiga inca un mandat…este demn de cele mai bolnavicioase ratiuni, dar ce sa credem? Traian Basescu se duce la fund precum un bolovan sau se scufunda pret de cateva clipe pentru a iesi la suprafata mai sus decat a facut-o pana acum?
Desi nu s-a schimbat nimic in tara asta, facand abstractie de ce vad in jur, imi place sa cred ca noi, romanii, ne-am schimbat mentalitatea. Imi place sa cred ca neasteptat, peste noapte, am rezolvat o problema de optica si privim lucrurile prin prisma intereselor generale ale romanilor, si ca suntem hotarati, adica datori, sa luam atitudine.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Gigel

11
Lasă un răspuns

11 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted

Eu cred ca tot Basescu o sa fie ales. Nu prea are contracandianti pe masura. PNL-ul l-au ales pe boemul ala de Antonescu, candidatul PSD oricat de rafinat ar fi nu se bucura de o popularitate prea mare etc.
Oricum toti sunt o apa si-un pamant.

oLiv

Numai cu Crin Antonescu vad schimbarea (luam raul cel mai mic…). Pe cineva tot trebuie sa alegem. Oprescu e mare gargaragiu.
Oricare insa e macar mai domn daca nu mai competent decat Base.

ion

Se duce neica, se duce…

Szasz

Agresiv, tradator, vulgar, mincinos, duplicitar, neobrazat.

Fara a se supara cineva, nu cumva peste 50% din poporul nostru are aceleasi apucaturi? Asadar…

matrocle

sa-l schimbam pe basescu cu basescu… ca tot el va iesi, pana la urma, din mai multa sau mai putina fericire sau nefericire (depinde de tabara)

cibinensis

Ar fi indicata o persoana sub 40 ani, gen Alexandra Svet sa
Sunt convins ca un tanar nu dintre beizadele apasand pe acceleratorul unei masini bengoase.
Tara are nevoie de transfuzie radicala. E nevoie de sange mai tanar.
Si eu ma simt depasit, desi sincer incerc sa nu gandesc in virtutea unor ani pe care i-am parcurs.
Copilandra vorbea intr-un blog al ei despre o revolutie.
Are doar 17 ani, insa pt mine este un model si un viitor presedinte.

@Florin Puscas
E adevarat ca toti sunt o apa si-un pamant, insa pamantul si apa sunt ale noastre, ale romanilor.

@oLiv
Oricare dintre cei care candideaza impotriva lui Basescu are alura de presedinte. Aura lui Basescu aduce mai mult a circar. Spun asta fara rautate…

Simon

Da, din pacate nu toti suntem o apa si-un pamant… si cei care cunosc interesele acestei tari n-o vor da pe mana PSD-ului sau PNL-ului!

cristina

Ne-am schimbat pe dracu mentalitatea… nimic nu s-a schimbat.
Eu o sa-l votez pe Vadim. Stiu, sunt nebuna. Dar ce-as avea de pierdut? Oricum tara asta nu mai are nici un viitor si asta din cauza clasei politice.