Sa-l schimbam pe Basescu! Cu cine?

O serie de evenimente petrecute in ultimul timp intarasc ideea ca domnia sa, tovarasul Traian Basescu, se duce la fund ca un marinar destoinic.
Fireste ca acest aspect nu poate decat sa ma bucure, dat fiind faptul ca timp de cinci ani a trebuit sa il suport cu stocism, alaturi de voi toti. L-am suportat cu rele si cu rele, am plans si am plans de fiecare data cand a terfelit in picioare ratiuni in care ne placea sa credem.

Acum, la un pas de prezidentiale il vedem cum primeste, cu stoicismul de care am dat si noi dovada pana acum, lovitura dupa lovitura in freza, sub centura sau pe la spate, din partea partenerilor de putere, din partea serviciilor secrete autohtone, din partea multora, a tuturor.
A crede ca acest circ face parte din strategia domniei sale de a castiga inca un mandat…este demn de cele mai bolnavicioase ratiuni, dar ce sa credem? Traian Basescu se duce la fund precum un bolovan sau se scufunda pret de cateva clipe pentru a iesi la suprafata mai sus decat a facut-o pana acum?
Desi nu s-a schimbat nimic in tara asta, facand abstractie de ce vad in jur, imi place sa cred ca noi, romanii, ne-am schimbat mentalitatea. Imi place sa cred ca neasteptat, peste noapte, am rezolvat o problema de optica si privim lucrurile prin prisma intereselor generale ale romanilor, si ca suntem hotarati, adica datori, sa luam atitudine.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Gigel