Sa invatam de la cei mai buni

Nu m-au pasionat niciodata evenimente de genul Webstock pentru ca nu vad rostul unui eveniment cu public unde un grup de alesi urca pe scena si-si aroga misiunea de a le da lectii celorlalti.

Sa nu ma intelegeti gresit, particip la evenimente cu mare interes si urmeaza sa particip zilele astea la unul destul de important pentru cariera pe care am ales-o, insa imi provoaca o oarecare repulsie evenimentele astea unde unii fara niciun fel de certificare si de multe ori fara niciun fel de legitimitate merg sa-i invete pe ceilalti cum se face treaba si sa-si dea premii unii altora sub privirile pline de invidie ale unora care n-au avut altceva mai bun de facut pe acasa.

Nu zic ca toti cei care au luat cuvantul sunt in aceeasi oala, dar ca si in cazul conferintelor de dezvoltare personala, e suficient sa-l urci pe unul dinasta care n-are ce cauta pe o astfel de scena ca sa le strici reputatia si celorlalti.

Anyway, divaghez. Citeam pe la Alex despre faptul ca Andreea a fost una dintre persoanele care au luat cuvantul pe acolo si am intrat si eu sa vad ce a mai scris pe blog pentru ca nu am gasit suficiente articole de interes pe siteul ei ultima data cand l-am vizitat incat sa merite s-o adaug in feed.

Odata intrat pe site m-am lovit de treaba asta:

Sa invatam de la cei mai buni  Doua layere peste site, unul cu notificarile pulii pe care doar cine n-are de lucru le activeaza si alta cu iframe-ul de Facebook pentru ca un vizitator fix de asta are nevoie, sa dea doua clickuri ca sa ajunga la continut.

Oricine stapaneste bine logica elementara intelege faptul ca unul care-ti intra pe site pentru prima data o face pentru continut si abia dupa ce consuma continutul ala decide daca merita sau nu sa-ti dea like pe Facebook, sa te puna in feed sau sa-ti dea follow pe vreundeva.

Ori majoritatea care inteleg lucrul asta or sa faca fix ce-am facut si eu, adica or sa inchida tab-ul si-or sa-si vada de treaba pe siteuri unde ca sa accesezi continutul nu esti agasat de notificari inutile.

4
Lasă un răspuns

2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Pai nu cam aia ziceam si eu pe la Marius? Pur si simplu nu inteleg la ce imi este mie unul util sa particip la un asemena event in care niste unii sa imi cuvanteze de pe scena “povestea lor de succes” in vremea in care eu trebuie sa fiu invidios, sau?! :)))
Multam … da eu nu prea is cu inspiratul … de unde nu e nimic de inspirat, exemplul dat de tine este elocvent si as mai avea eu cel putin unul, dar ajunge ala dat de tine! 😀

Mho, gandeam si eu la fel ca voi inainte, sa nu ma afisez. Nici n-am facut-o anii trecuti, desi am mai avut intentia sa ajung p-acolo si anul trecut. Ideea e ca am vb in ultima vreme cu multi oameni din online, ca si cum as fi incercat sa suplinesc oamenii de la job. Mi s-a parut normal sa merg acolo sa ma intalnesc cu ei si sa vorbesc cu ei sau sa dau mana cu unul sau cu altul cu care m-am hate-uit in online. Asa cum ne trollam pe grupuri, pe chat-uri, am facut-o si in offline, la… Read more »

Marius, sa nu imi zici amu ca te’ai pupat pe obraz cu Zoso caimi schimb parerea despre tine! :))