Sa invatam de la cei mai buni

Screen Shot 2017-10-01 at 07.30.02

Nu m-au pasionat niciodata evenimente de genul Webstock pentru ca nu vad rostul unui eveniment cu public unde un grup de alesi urca pe scena si-si aroga misiunea de a le da lectii celorlalti.

Sa nu ma intelegeti gresit, particip la evenimente cu mare interes si urmeaza sa particip zilele astea la unul destul de important pentru cariera pe care am ales-o, insa imi provoaca o oarecare repulsie evenimentele astea unde unii fara niciun fel de certificare si de multe ori fara niciun fel de legitimitate merg sa-i invete pe ceilalti cum se face treaba si sa-si dea premii unii altora sub privirile pline de invidie ale unora care n-au avut altceva mai bun de facut pe acasa.

Nu zic ca toti cei care au luat cuvantul sunt in aceeasi oala, dar ca si in cazul conferintelor de dezvoltare personala, e suficient sa-l urci pe unul dinasta care n-are ce cauta pe o astfel de scena ca sa le strici reputatia si celorlalti.

Anyway, divaghez. Citeam pe la Alex despre faptul ca Andreea a fost una dintre persoanele care au luat cuvantul pe acolo si am intrat si eu sa vad ce a mai scris pe blog pentru ca nu am gasit suficiente articole de interes pe siteul ei ultima data cand l-am vizitat incat sa merite s-o adaug in feed.

Odata intrat pe site m-am lovit de treaba asta:

Doua layere peste site, unul cu notificarile pulii pe care doar cine n-are de lucru le activeaza si alta cu iframe-ul de Facebook pentru ca un vizitator fix de asta are nevoie, sa dea doua clickuri ca sa ajunga la continut.

Oricine stapaneste bine logica elementara intelege faptul ca unul care-ti intra pe site pentru prima data o face pentru continut si abia dupa ce consuma continutul ala decide daca merita sau nu sa-ti dea like pe Facebook, sa te puna in feed sau sa-ti dea follow pe vreundeva.

Ori majoritatea care inteleg lucrul asta or sa faca fix ce-am facut si eu, adica or sa inchida tab-ul si-or sa-si vada de treaba pe siteuri unde ca sa accesezi continutul nu esti agasat de notificari inutile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *