Purtatorul de cuvant al Guvernului a fost batut

Ce bine e sa ai functie si totusi sa fii batut…. se intampla in Romania. Victima: Rareş Niculescu, actual purtator de cuvant al Guvernului Boc, fost europarlamentar, fost director în Primăria clujeană şi fost redactor-şef la “Monitorul de Cluj”. Normal ca presa de Cluj abia a asteptat sa loveasca tot in victima. Clujeanul si toata reteaua publica la greu comentarii de pe blogul unui jurnalist Mihnea Maruta (care face din Cluj nu doar Clujeanul ci si Sibianul). Normal ca sunt comentarii anonime care il acuza pe Rares Niculescu. Firesc ca adevarul nu e cunoscut, dar din acest eveniment putem vedea cum reactioneaza presa la comanda politica.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Bună ziua. Pentru informarea corectă a cititorilor blogului dumneavoastră, precizez că eu “nu fac din Cluj” nici Clujeanul, nici vreun alt ziar. Sunt şomer.
Informaţiile despre incidentul în care a fost implicat domnul Rareş Niculescu au apărut la comentariile unei postări de pe blogul meu care nu avea nici o legătură cu acest subiect. De acolo a aflat o parte a presei centrale şi a continuat documentarea.
Vă mulţumesc.