Patinoar in Piata Mare din Sibiu

Primaria Sibiu s-a gandit sa faca patinoar din Piata Mare. Desi Sibiul avea un patinoar si locuri suficiente in parcuri pentru a mai face patinoare de cartier, Johannis, ca de obicei, vrea ca toata viata Sibiului sa fie concentrata in Centru, unde vin si turistii si unde sunt si proprietatile Consistoriului Evnaghelic. Sa profite!

In Sibiu Standard a aparut azi un articol pe aceasta tema, dar comentariile de acolo sunt mai interesante decat articolul. Redau cateva:


1.
altul

“este pacat sa nu folosim Piata Mare” pt patinoar??? tampitul asta de Johanis chiar a s-a prostit sau asa sunt nemtii?? pai domnule, ai impresia ca piata mare nu e folositoare? s-a investit o gramada de bani publici pt reamenajarea de cacao a grose ring ca acuma sa faci o afacere matale cu patinoarul? doamne fereste sa pui acolo si cortul ala notoriu, ca vin noaptea si ii doau foc cu mana mea, sa ai lumina de sarbatori…

2.
x

mestere, nu va mai fi cort, doar patinoar!!!

3.
un sibian

Sa tii cortul acela toata vara si sa nu ai unde parca e o mare prostie din partea adminitratiei locale , si pentru Dumnezeu ca si o culme a prostiei iesirea sa se faca doar pe tribunei sar putea foarte bine sa se iasa din parcarea de la bulevard ln soseaua din-spre Albaiulia prin obligatoriu la dreapta . Chiar nu vede nimeni din administratia locala acest lucru

4.
pt. 3

asa a fost inainte, din parcarea bulevard, cedeaza recerea la dreapta, im sus , pe saguna, dar a trebuit sa vina boul de johannis cu inovatii…ma mir ca n-a facut si un sens giratoriu in dreptul hotelului bulevard, ca sa fie ca in germania lui draga!

5.
ION

Auzi draga! voi astia anti Johanis, ia fiti baieti gigei si spuneti, la ce partide sunteti “simpatizanti”?

6.
Johann

Ce legatura are prostia sasului cu politica, mai ales ca acest sas cu sarma-n nas nu candideaza la alegerile parlamentare?

7.
un roman

nu trebuie sa fi dintr-un partid ca sa fi impotriva Johanusului, lasati-l mai sa faca patinoar poate asa o sa-si rupa gitul cind merge la serviciu.