Modificari Mazemania la comentarii

WOW! Cum am scos comentariile anonime, cum m-a invadat mess-ul cu apeluri sa le reintroduc. Un comentator mi-a explicat ca in blogspot cand scoti comentariile anonime sunt scoase si cele unde introduci doar NUME si LINK la site-ul personal. Asa ca le-am reintrodus, DAR am o rugaminte. Daca nu aveti cont GMAIL sau alte cele folositi functia NAME/URL. Daca totusi insistati sa folositi functia Anonim macar semnati cu initiale, pentru ca in viata trebuie sa ne asumam ce spunem!

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Radu MICU

Caline iti recomand sa-ti instalezi un contor de trafic.

Calin Blaga

Am mai multe (trafic.ro, ceva pt bloguri – publice; si unele private – Blogspot si Google Analitics). Am mai avut cateva dar azi le-ams cos ca se incarca site-ul prea greu… Oricum dintre toate, toti spun ca Google Analitics sunt cele mai de incredere si Trfic.ro cel mai slab counter.

Daca vrei sa stii cati vizitatori unici sunt pe acest blog zilnic, iti spun eu media zilnica: 170, cu o medie de 3 intrari pe zi per cititor!

Calin Blaga

A sa nu uit….am trecut in septembrie si de pragul de 30.000 de vizitatori …. d ela inceputuri, dar grosul a fost anul acesta….

Radu MICU

E ok. ti-am zis asta pentru ca din 15 octombrie am o emisiune la TV Sibiu, Ochiul Public , de la ora 19. In premiera o sa fie si un fel de revista a presei, cu cotidiene, cu ziare care nu au intrat niciodata la o asemenea emisiune ( Justitiarul si Dacii Liberi ) , dar si o trecere in revista a principalelor bloguri din Sibiu.As avea nevoie de o contorizare a celor mai importante bloguri sibiene.

Calin Blaga

Pe mine poti s ama citezi/critici/analizezi la liber! Oricum am trafic mare…. da rmai sutn si altii doar ca nu scriu pe eveniment local…. Vezi in Blog Sibiu Index (bannerul din dreapta ecranului)

Radu MICU

ok, merci. Oricum o sa fie o emisiune interactiva. Dau accept pe mess la toata lumea. o sa fie doi invitati, oameni politici, din partide diferite.

Radu Cotofana

Radu MICU , nu uita si de , ma gandesc ca te intereseaza si ochiul public din orasul Avrig 😉

Anonymous

Asa te vreau!