Am fost, ne-am vazut, am povestit

A fost si a doua intalnire a bloggerilor Sibieni aseara in Piata Mare. Desi 17 bloggeri au confirmat prezenta doar 11 au fost prezenti si nu toti odata. Dar a fost un bun prilej de a ne cunoaste cu noi bloggeri si de a revedea fete vechi (de la prima intlanire). Multa lume a lipsit pe motiv de vacantaconcediu. Am stabilit ca urmatoarea intilnire sa fie duminica 21 septembrie 2008 ora 18 la Beraria Trei Stejari (unde e si fabrica de bere).

Iata lista celor prezenti ieri. Poze de la intalnire gasiti la Mitza.

Mazemania
Zafox
No
Sosobigman
Si Blondele Gandesc (alias Miruna)
Nosfer
Kolcs
MitzaRomania Curata (reprezentata de Miruna)
Andrei (era imbracat in cavaler)
Ciprian
Maria

Au fost si multe faze amuzante. Cel mai haios a fost cand Despre Mere a cotizat 10 dolari la castigurile blogului SiBlondeleGandesc. A se vedea si foto ca dovada :)…spre disperarea Mirunei! Oricum banii au ramas in fondul de intalnire a bloggerilor si vor fi probabil inramati!

Un alt subiect care ne-a ocupat mintile odihnite a fost ce aduce trafic pe blog si Nicolle 🙂 Prietenii stiu de ce! S-au mai barfit cativa bloggeri din tara cu trafic nesimtit de mare! Am ramas cativa dintre noi pana aproape la ora 23 spre disperarea chelneritei care ajungea la noi cu servirea cam la 30 de minute.

Pe la 20 am avut si vizita supriza a unei bloggerite de Sibiu-Bucuresti (Fireangee) care a venit val-vartej la intalnire.

Foto1: Mitza
Foto2: Mazemania