Mai foloseste cineva SMS-urile?

Cand eram in Romania foloseam destul de des SMS-urile ca sa trimit mesaje scurte atunci cand nu puteam sau n-aveam chef sa vorbesc. OK poate ca de multe ori abuzam de ele, dar o faceam fiindca erau gratis.

Apoi, cand m-am mutat aici si eram copil sarac, in sensul ca abonamentele si cartelele prepay de pe aici nu vin cu SMS-uri incluse m-am dezvatat de trimiterea de SMS-uri mai ales datorita faptului ca la penultimul operator pe care l-am avut trimiterea unui SMS costa 0,73 euro + TVA in timp ce o ora de vorbit (DA o ora!) ma costa undeva in jur de 0,18 euro + TVA.

Luasem abonamentul anterior doar pentru linia de net  asa ca nu prea dadeam mare importanta costurilor pentru SMS si apeluri din moment ce folosindu-ma de net puteam sa-mi rezolv problemele fara sa fie prea mare nevoie sa dau telefoane sau SMS-uri.

Totusi de curand am descoperit ca astia de la Digimobil imi ofera acelasi serviciu de net cu vreo cateva mii de minute in numere de Digi din Romania si Italia si alte cateva sute de minute nationale si internationale impreuna cu 100 de SMS-uri la aceiasi bani, motiv pentru care de vreo 3 zile am trecut la Digimobil.

Minutele am sa le folosesc fara indoiala, insa nu stiu zau la ce or sa-mi foloseasca cele 100 de SMS-uri din moment ce toata comunicarea s-a mutat pe Whatsapp, Messenger, Facebook si alte alea.

Asa ca musai sa intreb, mai foloseste cineva SMS-urile?

Si o poza fara legatura aparenta cu subiectul: