Mai foloseste cineva SMS-urile?

Cand eram in Romania foloseam destul de des SMS-urile ca sa trimit mesaje scurte atunci cand nu puteam sau n-aveam chef sa vorbesc. OK poate ca de multe ori abuzam de ele, dar o faceam fiindca erau gratis.

Apoi, cand m-am mutat aici si eram copil sarac, in sensul ca abonamentele si cartelele prepay de pe aici nu vin cu SMS-uri incluse m-am dezvatat de trimiterea de SMS-uri mai ales datorita faptului ca la penultimul operator pe care l-am avut trimiterea unui SMS costa 0,73 euro + TVA in timp ce o ora de vorbit (DA o ora!) ma costa undeva in jur de 0,18 euro + TVA.

Luasem abonamentul anterior doar pentru linia de net  asa ca nu prea dadeam mare importanta costurilor pentru SMS si apeluri din moment ce folosindu-ma de net puteam sa-mi rezolv problemele fara sa fie prea mare nevoie sa dau telefoane sau SMS-uri.

Totusi de curand am descoperit ca astia de la Digimobil imi ofera acelasi serviciu de net cu vreo cateva mii de minute in numere de Digi din Romania si Italia si alte cateva sute de minute nationale si internationale impreuna cu 100 de SMS-uri la aceiasi bani, motiv pentru care de vreo 3 zile am trecut la Digimobil.

Minutele am sa le folosesc fara indoiala, insa nu stiu zau la ce or sa-mi foloseasca cele 100 de SMS-uri din moment ce toata comunicarea s-a mutat pe Whatsapp, Messenger, Facebook si alte alea.

Asa ca musai sa intreb, mai foloseste cineva SMS-urile?

Si o poza fara legatura aparenta cu subiectul:

Mai foloseste cineva SMS-urile?

 

6
Lasă un răspuns

2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Le folosesc aproape zilnic, mai ales pe partea de bisnis unde de multe ori nu poti suna din diverse motive. Din punctul meu de vedere sunt si vor ramane la fel de utile in continuare, in primul rand ca te poti folosi de acest serviciu fara sa iti omori bateria cu wi-fi/data on, plus ca nu toti au sau vor sa aiba neaparat uatsup and company, cand acelasi lucru il pot face cu ajutorul unui banal SMS ce poate fi citit pe orice gen de device fara a mai face nimic in plus. Pentru mine conteaza enorm optinea asta in… Read more »

Eu rar imi bat capul cu SMS-ul pentru ca mr Gigi Mobil il trimite cand are chef. Asa ca prefer sa sun daca am ceva de zis sau folosesc datele mobile si am confirmarea ca a ajuns mesajul.