La asa patron asa angajati

Cristian Iosub povesteste o experienta mai putin placuta pe care a avut-o el si de care se pare ca au parte multi romani din diaspora cu angajatii postei Atlassib:

De “prietenii” de la Atlassib din Florența cred ca majoritatea s-au lovit la un moment dat în scurta sau lunga ședere în Italia. Angajații de la agenție se rotesc o dată la vreo 3 luni astfel încât chiar dacă te-a supărat vreo scroafă o dată, lași de la tine și treci cu vederea. peste 3 luni oricum nu va mai fi.

Acum vreo lună primisem un pachet și scroafa mă punea să semnez de primire înainte sa mi-l dea, iar pe registrul unde trebuia să semnez era precizat ca declar primirea pachetului complet și întreg. I-am spus ca semnez doar după ce îl primesc și verific să văd dacă e intact. Am crezut că face infarct la cât a țipat. Am încercat să o calmez sunând la sediul Atlassib din Italia. Nu a mers. Atunci am calmat-o sunându-l pe responsabilul de regiunea Toscana, cel care decide cât timp stă ea aici și unde zboară mai departe.

Zilele astea nefericirea a făcut să am drum din nou la Atlassib. Bineînțeles, fețe noi dar la fel de acre cerșind după o cafea sau 5€. Dacă nu știați, pentru ca mimoza să își miște degetele finuțe pe tastatură, trebuie să marci 5€. Altfel, îi ții companie vreo jumate de oră și vezi cum din ambiție îți face de lucru prin agenție dar la ghișeu nu o mai prinzi. A urmat un dialog destul de mișto din care am tăiat cât se poate de mult.

Continuarea articolului o gasiti aici.