Despre spam in noul an

De cand am trecut Mazemania pe domeniu romanesc m-am umplut de spam. Comentarii spam pe care trebuie sa le marchez ca atare. Vai…. ce e interesant e ca majoritatea merg la postul asta Cat costa o viata doamna consilier Fritzmann? Acu sa fie vorba de o coincidenta sau mi-a pus FDGR-ul gand rau? Ha ha!

Apropo de spam si folosirea ilegala a propriei imagini, Lili are mari probleme cu cei de la Neogen. Da, da compania aia mare cu site-uri gen BestJobs si Noidoi si Neogen.ro care i-a folosit imaginea si adresa de email dintr-un CV incarcat de ea pe BestJobs pentru a-i face conturi pe site-urile lor matrimoniale, de flirt si alte cele. Si se pare ca nu e singura. Ci TOTI cei ce isi fac un cont la un site Neogen se trezesc cu conturi cu poze si email public peste tot. Asta e tot SPAM, nu? Sau e de-a dreptul incalcarea a vreo 30 de legi romanesti si internationale. Dar de, Neogen isi permite…. Le-a tot scris Lili sa ii stearga contul si ei ii raspund dupa mult timp sa mai confirme odata si inca odata si tot asa.  Noroc ca nu sunt fata in fata cu ei ca le-as spune vreo doua. Asa va recomand sa evitati site-urile Neogen – sunt niste spammeri de toata “frumusetea”.

Apropo de spam, “favoritii” redactiilor de ziare sunt cei de la Urban. Orice email le trimiti sa te scoata din lista, degeaba. Si cica sunt avocati respectivii. Pai ei stiu cel mai bine sa incalce legea…

Asta ca sa nu mai vorbesc de emailurile zilnice cu chestii sexuale, afacerea nigeriana sau vanzarea de te miri ce computere.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

de spam-ul ala weird cu multe linkuri si caractere ciudate poti scapa usor daca activezi plug-in-ul “Akismet”

1. si eu am cerut cereri de add in lista de mess de la multi…cica mi-au luat nickul de pe un site prietenie.ro sau ceva de cuplat oameni.
2. astia de la urban au si primit amenda pentru spam dar tot degeaba. culmea, eu chiar m-am inscris pe un site de-al lor si pana azi nu am primit newsletterul ala iar altii sunt bombardati de spam zilnic.

si mie mi se intampla si tot la un singur articol merg toate.