Despre spam in noul an

De cand am trecut Mazemania pe domeniu romanesc m-am umplut de spam. Comentarii spam pe care trebuie sa le marchez ca atare. Vai…. ce e interesant e ca majoritatea merg la postul asta Cat costa o viata doamna consilier Fritzmann? Acu sa fie vorba de o coincidenta sau mi-a pus FDGR-ul gand rau? Ha ha!

Apropo de spam si folosirea ilegala a propriei imagini, Lili are mari probleme cu cei de la Neogen. Da, da compania aia mare cu site-uri gen BestJobs si Noidoi si Neogen.ro care i-a folosit imaginea si adresa de email dintr-un CV incarcat de ea pe BestJobs pentru a-i face conturi pe site-urile lor matrimoniale, de flirt si alte cele. Si se pare ca nu e singura. Ci TOTI cei ce isi fac un cont la un site Neogen se trezesc cu conturi cu poze si email public peste tot. Asta e tot SPAM, nu? Sau e de-a dreptul incalcarea a vreo 30 de legi romanesti si internationale. Dar de, Neogen isi permite…. Le-a tot scris Lili sa ii stearga contul si ei ii raspund dupa mult timp sa mai confirme odata si inca odata si tot asa.  Noroc ca nu sunt fata in fata cu ei ca le-as spune vreo doua. Asa va recomand sa evitati site-urile Neogen – sunt niste spammeri de toata “frumusetea”.

Apropo de spam, “favoritii” redactiilor de ziare sunt cei de la Urban. Orice email le trimiti sa te scoata din lista, degeaba. Si cica sunt avocati respectivii. Pai ei stiu cel mai bine sa incalce legea…

Asta ca sa nu mai vorbesc de emailurile zilnice cu chestii sexuale, afacerea nigeriana sau vanzarea de te miri ce computere.