Concert in Sibiu

Aseara din intamplare am ajuns in Sibiu, si am aterizat in Piata Mare la concert. Concert despre care habar nu aveam, dar care, dupa parerea mea a fost cel mai reusit din toate la care am participat in Sibiu. Concertul a fost realizat de Holding Atlassib si a marcat 15 ani de la infiintarea firmei. Eu unul apreciez initiativa lor, si sincer sa am si eu cifra de afaceri a lor as organiza periodic astfel de concerte decat sa sprijin bivolii din Bucuresti care se uita superior la mine din Q7.  De ce mi-a placut? Pai e simplu, programul a fost realizat cat mai profesionist cu putinta, iar trupele care au cantat au fost pe masura.

Sibiu, Piata Mare
27 Septembrie 2008

Sambata, 27 septembrie, Piata Mare din Sibiu va fi gazda unui maraton de concerte cu intrare libera. Printre artistii internationali invitati sa-i distreze pe sibieni se numara Ruslana, Dr. Alban, Jennifer Rush .

Program concerte Piata Mare din Sibiu:

16.00:
Pepe si trupa lui
Kaoma
Gibson Brothers
Vama

19.00:
Voltaj
Dr. Alban
Holograf
Jennifer Rush
Ruslana

via Comunicate Media

Am ajuns din pacate doar la Jennifer Rush si Ruslana, insa a fost suficient de convingator, mai ales show-ul Ruslanei. Pozele sunt cam slabe deoarece au fost facute cu un Nokia 6230.