BOMBA: PDL a batut palma cu PSD pentru Guvern!

Asta intra la categoria „breaking news” (stire care „sparge” :))

Sursele mele la nivel inalt mi-au confirmat telefonic in seara asta bomba… PDL si PSD s-au inteles. Cica de aceea azi a aparut Basescu la TV cu declaratiile acelea de impaciuire intre PDL si PSD. Iliescu si ai lui (putini ramasi) fierb in suc propriu. Baronii PSD Vanghelie, Mitrea si altii au negociat cu PDL Guvernul si mai ales judetele, mai exact sefii de institutii publice si prefectii. In mare, nenominal. Gen PSD ia Vrancea, Constanta, Gorj, Dolj etc si PDL restul. Negocierea dura nu a fost la numele primului ministru unde PSD-eii au cedat surprinzator de repede, ci la ministere si mai ales la secretari de stat, directori in minister si judete.

Se pare ca baronii PSD care il tin sef la partid pe Geoana s-au saturat de opozitie de 4 ani incoace si nu au vrut inca 4 ani de opozitie doar ca asa vroia Iliescu. Au si ei afacerile lor….

Numele primului ministru ce vine sigur de la PDL e tot o supriza. Va pot spune ca nu e Stolojan… pentru care sunt ambitii mai mari. Scaunul de presedinte al Senatului ii revine….din nou… tot lui vacaroiu.

Cand aflu mai multe va dau de stire !