BOMBA: PDL a batut palma cu PSD pentru Guvern!

Asta intra la categoria “breaking news” (stire care “sparge” :))

Sursele mele la nivel inalt mi-au confirmat telefonic in seara asta bomba… PDL si PSD s-au inteles. Cica de aceea azi a aparut Basescu la TV cu declaratiile acelea de impaciuire intre PDL si PSD. Iliescu si ai lui (putini ramasi) fierb in suc propriu. Baronii PSD Vanghelie, Mitrea si altii au negociat cu PDL Guvernul si mai ales judetele, mai exact sefii de institutii publice si prefectii. In mare, nenominal. Gen PSD ia Vrancea, Constanta, Gorj, Dolj etc si PDL restul. Negocierea dura nu a fost la numele primului ministru unde PSD-eii au cedat surprinzator de repede, ci la ministere si mai ales la secretari de stat, directori in minister si judete.

Se pare ca baronii PSD care il tin sef la partid pe Geoana s-au saturat de opozitie de 4 ani incoace si nu au vrut inca 4 ani de opozitie doar ca asa vroia Iliescu. Au si ei afacerile lor….

Numele primului ministru ce vine sigur de la PDL e tot o supriza. Va pot spune ca nu e Stolojan… pentru care sunt ambitii mai mari. Scaunul de presedinte al Senatului ii revine….din nou… tot lui vacaroiu.

Cand aflu mai multe va dau de stire !

13
Lasă un răspuns

12 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Calin, Vacaroiu n-are cum sa mai fie presedintele Senatului pentru ca nu a candidat si prin urmare, nu este senator 🙂

acum am vazut ca post-ul asta e la “intoxicatii” 🙂

Te-a dat de gol gafa din final cu vacaroiu 😉 .. nu ca nu e plauzibila coalitia :))

ioana frunzescu

Pdl va face guvern.Cu cine? Minoritar, cu Udmr, minoritati si sprijin din parlament.Pa.

iarnuarie

PSD = FSN1, PD-L = FSN2, in plus semnul electoral este acelasi, doar ca difera numarul… nu vad de ce nu s-ar intelege, avand aceleasi origini; basescu si tariceanu nu se inteleg, iar liberalii nu renunta la liderul lor… asa ca ori guvern pd-l+psd, ori minoritar cu minoritatile (udmr si restul) + dezertori din alte partide care se dau cu puterea

1. Nu stiu de unde ai stirea, dar eu unu n-o prea cred! Nu cred ca PDL se risca sa intre cu PSD la guvernare, pentru ca asta ar insemna sa “tradeze” electoratul pdl-ist care tocmai de aia au votat cu PDL (sau PNL) ca sa nu iasa PSD (nu-i bullshit… asta o stim cu totii!)

2. NU SE SPUNE “Primul ministru”!!!!! Fac cu Herzu’ cand vad expresia asta! Se spune “prim-ministrul”!!!! Primul ministru l-am avut acum doua secole! 😉

3. Sa ne fereasca Sfantul Dumnezeu de un Guvern cu ministrii PSD!!!

A… si inca ceva! Vacaroiu la Senat? Breaking News (daca tot e in trend expresia asta) : Vacaroiu e proaspat Presedinte a Curtii de Conturi! Si NU a candidat la alegerile parlamentare! Deci NU poate deveni Presedintele Senatului!

Of of… Iute iute ti-ai gasit scuze, Caline…. cica mica gluma! :))) Shmechereeeee!

Un site e facut de niste informaticieni, nu de profesori de limba romana! La fel cum se spune “nou-nascutul” si nu “noul-nascut” sau “Drobeta-Turnu-Severinii” si nu “Drobetanii Turnenii Severin”.

Macar atata gramatica stiu si eu din toata romana asta! 😉