blogmeet Sibiu

Aseara, la ora 19 in Atrium ne-am intalnit din nou. Ne-am intalnit in aceeasi formula, cu mici exceptii, eu am mers si cu Roxi, iar Pancu a fost printre figurile noi de la blogmeet. S-au impartit cadourile Secret Santa. Lili, sotia lui Calin, a fost Secret Santa pentru mine, aceasta mi-a facut cadou o cana personalizata din care sa-mi beau cafeaua dimineata. Tin sa-i multumesc inca odata pentru cadou si promit ca voi bea in fiecare zi din ea. Eu am fost Secret Santa pentru Calin, caruia i-am daruit un tricou personalizat. Detalii despre ce au primit ceilalti gasiti pe blogul lui Calin.

Intalnirea a avut loc in Atrium, unde am avut ocazia sa gust si eu din faimoasa bere poloneza cu sirop de zmeura. Deoarece numarul de locuri disponibile acolo ne-a fost potrivnic am ales sa ne mutam in Hermania, unde s-a discutat lejer. Subiectele abordate au fost foarte variate, de la politica la matematica :). Impreuna cu aripa traditionalista am degustat in Hermania cateva felii de paine taraneasca cu untura si ceapa rosie.

Am planuit ca vineri 18 decembrie la ora 14 sa oferim in centrul Sibiului free hugs de la Mos Craciun. In caz ca aveti nevoie de un free hug sau doar sa va pozati cu Mos Craciun va asteptam.