Asa tata, asa fiu

Senatorul Neagu a plecat din PDl pentru a candida la PNL. Traseismul politic e o normalitate la romani. Dar aflu din Monitorul de Sibiu, ca fiul senatorului Neagu, Andrei, preseinte la PDL tineret si-a dat demisia din partid cu sleahta sa de acoliti pe motiv ca “nu suntem un club de clientela politica care ne-am pus prietenii la conducere, cum este la conducerea judeteana”, declara pentru Monitorul de Sibiu Andrei Neagu.

Nu vi se pare haios? Adica el, fiul senatorului Neagu, pus de tata sef la tineret la PD, cand tata era sef la PD, apoi pleaca tata din noul PDl in PNL si hop si fiul dupa el. Culmea nesimtirii este in declaratia lui Andrei Neagu, un fruct al nepotismului care acuza nepotismul. Pai daca astia sunt viitorii oameni politici, mai bine sa stea acasa la tata si la mama!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

In primul rand acest comentariu e o tampenie scrisa de cineva care habar nu are ce vorbeste…Andrei Neagu , spre deosebire de actualul presedinte Ion Ariton care a fost numit de prietenii sai,Andrei a fost ales de voturile nostre ale tinerilor , si nu numit.A fost un lider bun , a avut proiecte viabile , si ne-a sustinut mereu…pentru ca inainte de toate ne-a fost prieten.Nu a plecat de bunavoie din partid ci pentru vca a fost suspendat de o o gasca de comunisti…In conditiile astea ce sansa mai au tinerii in politica politica…defapt ce sansa mai au tinerii in… Read more »

Calin Blaga

Lasa Anonimule ca stim cum se fac alegerile la partid sau crezi ca tu esti primul tanar politician? Tinerii in politica au o sansa doar daca sunt foarte multi si se rup de tarele trecutului! Altfel nepotismul, neo-comunismul sunt omniprezente si la tineri si nu schimbam nimic!