Antonescu, fii om!

Inainte de a fi candidat la presedentia Romaniei, liberalul Antonescu trebuie sa invete sa fie om. Aflat astazi in vizita electorala la Sibiu, Crin Antonescu a avut si o intalnire cu mitropolitul Streza la Catedrala. In timp ce se intretineau in fata catedralei o batranica a fost lovita usor de o masina chiar in dreptul lor. Crin Antonescu nu a schitat nici un gest. Ca si Neagu si restul camarilei liberale sibiene. Noroc cu tinerii liberali care au sarit sa dea o mana de ajutor. Ei nu au uitat sa fie oameni. Antonescu, fii om, doar asa poti ajunge presedinte!
Presa centrala va relata pe larg evenimentul si comentariile acide la adresa elitistului Antonescu vor aparea imediat.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Ce romanesc suna acest articol. Pai noi trebuie sa comentam acid si atat?! Daca era Basescu in vizita el sarea si o ridica pe batranica, oprea soferul si ii tinea morala si toate astea cu privirea(picior peste picior) la presa, iar daca indraznea cineva din grup sa-l ajute (sa-i fure capital electoral) era pe loc dat afara. Si atunci comentariile acide erau: “iarasi s-a dat basescu in stamba si a ajutat o batranica care de fapt nu avea nevoie de ajutor, ea de fapt s-a impiedicat de bordura si-l injura pe Iohannis ca-s prea inalte, iar soferul de fapt era… Read more »

e politician din varful unui partid, daca era mai bun decat geoana, basescu etc nu ajungea acolo. Cred ca exista o conditie necesara si suficienta de a te ridica in varful unui partid si anume sa fi NEom, asa ca nu te astepta ca acest Antonescu sa fie de treaba dar nici nu trebuie acuzat de ceva de care suferim toti “atitudine civica fata de aproapele nostru” suntem niste ignoranti ptr ca asa ne vrea tara.
PS. geoana este cel care nu se prea incadreaza, numele lui nu se termina in -escu.

cibinensis

Ar trebui sa separam clasa politicienilor de cea a muritorilor de rand. Chestia cu Jovis si Bovis ! Eu propunsa ajungem ca in India cu caste si paria. Oare nu se repeta scena din epoca anterioara unde CCistii si cei din clasa privilegiatilor faceau ce voiau Dansii ? Astazi prapastia e mai adanca. Unul trage matza de coada, iar altii ultimele automobile luxoase si isi pun geamuri fumurii sa nu le fie vazuta fata. Ce mai conteaza o batrana shantalie pentru ei ? Deja s-a revalorizat de un sens cuvantul de politician. De cel al picioarelor in forma de V.… Read more »