Am devenit model

Nu fotomodel… Model pentru bloggeri si ziaristi. In ultimele luni am regasit in presa locala de a doua sau a treia zi ideile mele postate in Mazemania transformate in articole. Un ziar, a carei echipa nu ma suporta pentru ca le critic greselile, se inspira aproape zilnic din Mazemania. Acum unii se iau si dupa ideea cu Mazemania Tv… Normal poate oricine sa se inspire din modele… Ma bucura. Sa vedem daca se inspira si la proteste pentru democratie!

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

tu vezi nodul ala din papura sau te incurca barna din ochi? arhitv iti spune ceva? sau termenul de videoblog? hai ba caline, ca n-ai pus chiar tu coada la pruna in blogosfera romaneasca. si daca tot vrei sa spui ceva, zi-o pe sleau, n-o mai da cotita pe la Rosia si Merghindeal.

domnu Calin.. Ideea a fost lansata la sibiu de sibianulonline…. deci.. nu iti apartine..

Esti din ce in ce mai previzibil. Puteam sa bag mana in foc ca o sa vii cu argumentul “n-am dat nume”. Adevarul e ca in ultimele doua saptamani sunt cel putin 50 de bloggeri din Sibiu, care sunt si ziaristi, care au “furat” ideea cu Mazemania TV. Estimezi bine inteligenta cititorilor tai. O, tu guruuuuuuu

alexx

Cine esti, Caline? In curand o sa apara in Sb un blog care o sa sparga tot… Primii vizati sunteti voi, cei trei de mai sus! Pe Brylu vreau sa l intrec din ambitie, ca de el imi place ffff mult si mi e model, dar pe voi va fac de rusine, bloggerii lu peste! Si o sa vedeti voi ce inseamna un blog adevarat, nu doar idei aruncate aiurea, furate, inventate sau fara importanta. Am zis!

alexx

Maaaaa!