Aliodor Manolea, Rasputin al României

Peste noapte, un individ oarecare, aflat în staff-ul de campanie al lui Băsescu a devenit vedetă naţională. Mai mult, el este asemuit de o parte a media cu un Rasputin al României moderne. Am scris o parte, pentru că restul presei ia toată chestiunea în râs. La fel ca presa internaţională. Subiectul este evident unul controversat. Aşa că mă bag şi eu să fac o dezvăluire: şi eu am lucrat mulţi ani în domeniul tratamentelor complentare (cunoscut şi ca bioenergie), deci ştiu ceva despre acest topic. Asta dezvăluire…. Revenind la Manolea, dincolo de capacităţile sale reale sau fals acreditate lui, individul este un simbol pentru acest domeniu. Ceea ce este cel mai grav, spunea aseară la TV un doctor în psihologie de la Cluj, este că forţe oculte influenţează şefi de stat. WOW! Oare? Dacă mergem pe panta asta evident că dăm în teoriile conspiraţiei oculte şi aici sunt destui autori care au înşirat mii de teori în zeci de cărţi…

Cert este că Aliodor Manolea era în echipa lui Băsescu, mereu lângă acesta. Şi dacă Radu Vasile, când era premier avea un călugăr consilier, de ce nu ar avea şi Băsescu un bioenergetician? Aaaa! Pentru românii înnebuniţi după misticism, bioenergie, dat în cărţi, bobi etc este ok să beneficieze în particular de efectele (reale sau închiputie) ale acestor tehnici, dar când este vorba de viaţa publică le condamnă că „sunt uneltele diavolului”. Normal că biserica este împotriva acestora şi le condamnă. Ciudat însă că nu doar şeful statului apelează la ele.
De exemplu la Sibiu este plin de judecători, procurori, avocaţi – femei majoritate, care merg la ghicitoare. Da! Mai mult persoane influente din politică, poliţie, mediul de afaceri apelează des la bionergeticieni pentru tratamente sau la ghicitori în cărţi şi alte cele. Apropo, ştiu să ghicesc şi în cărţi şi cică sunt şi bun la asta, spun beneficiarii… (na, că am mai făcut o dezvăluire!).

Concluzia: Are Iohannis nevoie de un apărător energetic (că deja a fost ameninţat) şi de un ghicitor?