O aberatie de weekend

Mai oameni buni am citit zilele astea atatea aberatii apropo de moartea lui Condrea asta incat m-am gandit sa scuip si eu o aberatie si sa le dau unora de gandit. Pana si Monica a zis intre doua pahare ca ea vrea proba ADN in strainatate ca sa creada ca e hoitul lui Condrea acolo.

Asa ca ia ganditi-va si voi ca poate Vonica nu s-a sinucis atunci cand se zice ca s-a aruncat de pe casa. Va intrebati cum asa? Ei bine la fata locului organele de ancheta au gasit sangele lui Vonica si nu pe Vonica pentru ca el a fost deja luat si dus la Polisano de catre o ambulanta a Polisano nu de una publica. Ori un om poate “pierde” 1/3 din totalul sangelui ce-l are in corp fara ca viata sa-i fie pusa in pericol.

Ce nu era usor sa-si scoata Vonica niste sange si cineva sa faca niste balti de sange consistente pe locul unde se presupune c-a cazut? Apoi sa-l ia cu ambulanta, sa-l duca la Polisano si sa-i puna hainele lui unui hoit proaspat ciordit de pe la morga si pe care nu l-a revendicat nimeni?

Nu puteau sa fie inscenate leziunile? Nu putea sa fie mituit sau santajat medicul legist care realiza “autopsia”? Credeti ca n-avea si el schelete prin dulap de care sa stie sau sa afle diversi oameni?

Si uite asa Cuba nu mai pare o destinatie foarte indepartata. Da hai gata ca nu vreau sa-i dau lui Carabulea si altora idei ca sa poata sa iasa din scena intr-un mod glorios.

skull-690246