A murit Michael Jackson

A murit Michael Jackson  Am aflat aceasta stire cu durere in suflet. Nu ca as fi fost mare fana, dar Michael a revolutionat lumea muzicii si mi-aduc aminte si acum ce nebunie a fost in 1992 cand a venit sa concerteze in Romania. Chiar ma bucuram ca revenise pe piata muzicala si avea programat un maraton de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010. Cantaretul se pare ca a suferit un atac de cord. In luna august urma sa implineasca 51 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Dorothy

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

referitor la concertul din Londra. Initial erau 10 concerte doar,dar in 3 zile s-au primit putin peste 1 milion de cereri de bilete .

Raica Teodora

R.I.P. MICHAEL JACKSON!!!Sibiu pe data de 4 iulie 2009 ora 11 in fata Salii Transilvania va avea loc marsul auto “IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON”! traseul va fi: plecare Sala Transilvania-Bvd-ul Mihai Viteazu-Rahovei-Hipermarket Real Parcare!!! va rog mult dati acest mesaj mai departe celor din lista pentru a putea raspandi stirea si sa-l conducem cu gandul si sufletul pe cel care ne-a fost idol,rege,copilarie sau adolescenta.rog cei interesati de mars sa ma contacteze la 0752643965. MICHAEL JACKSON KING OF POP!!!